Αφιέρωμα στην κ. Τιτίνα Στουραΐτη, τον αφανή ήρωα του σχολείου μας

Στο σχολείο μας, έχουμε την τιμή να έχουμε την Κυρία Τιτίνα,η οποία εργάζεται επιμελώς στα «παρασκήνια» για να διασφαλίσει ότι το μαθησιακό μας περιβάλλον παραμένει ευχάριστο και φιλόξενο. Σκοπός αυτού του άρθρου λοιπόν είναι να θίξουμε και να δείξουμε την εκτίμηση μας προς τη σκληρή δουλειά της οπού συχνά περνά απαρατήρητη.

Κάθε μέρα, υπερβαίνει τα όρια του καθήκοντος της, ξοδεύοντας επιπλέον ώρες για να βεβαιωθεί ότι το σχολείο μας δεν είναι απλώς καθαρό, αλλά ένα μέρος που μπορούμε να είμαστε περήφανοι για αυτό. Η δέσμευσή της για τη διατήρηση ενός τακτοποιημένου και οργανωμένου χώρου είναι πραγματικά αξιέπαινη και αξίζει να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για την ανιδιοτελή συνεισφορά της.

Αυτό που ξεχωρίζει την καθαρίστριά μας δεν είναι μόνο η σχολαστική της προσέγγιση στη δουλειά της, αλλά ο ενθουσιασμός της να μας βοηθά. Δηλαδή, είναι αρκετά συνηθισμένο να τη βρίσκουμε να βοηθάει σε εργασίες που εκτείνονται πέρα ​​από τις επίσημες αρμοδιότητές της. Είναι εκεί, πάντα πρόθυμη για τον εξωραϊσμό του χώρου.

Εκτός από τα καθήκοντά της ως καθαρίστρια, έχει αναλάβει απρόσκοπτα ρόλους θυρωρού και επιστάτη, φροντίζοντας το σχολείο μας να λειτουργεί ομαλά από κάθε άποψη. Με λίγα λόγια, τα χειρίζεται όλα με χάρη και αποτελεσματικότητα.

Όμως οι συνεισφορές της δεν σταματούν εκεί. Η κ. Τιτίνα μεταμόρφωσε το σχολείο μας, βάφοντας τους τοίχους, τις πόρτες και τα κάγκελα των σκαλών μας. Χάρης των προσπαθειών της έχει ομορφύνει ιδιαίτερα το σχολείο μας, δίνοντάς του νέα πνοή.

Πέρα από τα αξιοθαύμαστα επιτεύγματα της στην διαμόρφωση του χώρου, η κ. Τιτίνα είναι ένα σωστό παράδειγμα καλοσύνης και συμπόνιας. Η προθυμία της να κάνει τα παραπάνω και το γνήσιο ενδιαφέρον της για την ευημερία της σχολικής μας κοινότητας την κάνουν ένα πραγματικά εξαιρετικό άτομο.

Κλείνοντας, θα θέλαμε ξανά να εκφράσουμε τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μας για εκείνη αφού όχι μόνο κρατάει το σχολείο μας καθαρό αλλά το κάνει επίσης ένα καλύτερο μέρος για όλους μας. Σας ευχαριστούμε κ.Τιτίνα για την ακούραστη αφοσίωσή σας, τη μεταδοτική θετικότητά σας και που είστε ο αφανής ήρωας του 1ου ΓΕΛ Καλυβίων.

 

Επιμέλεια: Φραγκή Δανάη Β’3

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης