Top 10 free games

Όλοι γνωρίζουμε μέσω πολλών βίντεο ή άρθρων, για τα καλύτερα δωρεάν παιχνίδια του 2017 αλλά και των προηγούμενων ετών. Εδώ θα δείτε τα 10 καλύτερα δωρεάν παιχνίδια, κατά την γνώμη μας, για το 2018.

1. Ascent: Infinite Realm

Ascent: Infinite Realm

Ένα παιχνίδι, το οποίο προέρχεται από τους δημιουργούς του Player’s Unknowns Battlegrounds(PUBG), Bluehole Studio. To Ascent: Infinite Realm, δεν έχει καμία απολύτως σχέση με το battleroyale παιχνίδι της εταιρίας, το PUBG. Ωστόσο, το Ascent: Infinite Realm λέγεται ότι θα δημοσιευτεί προς το τέλος του 2018.

2. Total War: Arena

Total War: Arena

Το Total War, είναι μία διάσημη σειρά στρατηγικής, η οποία διαδραματίζεται κατά τον Μεσαίωνα ή την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ή του Βυζαντίου. Ωστόσο, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, το Total War: Arena θα είναι δωρεάν. Το παιχνίδι αυτό, θα περιέχει μάχες 10 εναντίων 10παικτών, από τους οποίους ο καθένας θα μπορεί να ελέγξει τρεις μονάδες. Το online κομμάτι του παιχνιδιού, συνδυάζει στοιχεία από real–time strategy και battle arena. Κυκλοφόρησε στις 22Φεβρουαρίου του 2018, για PC.

3. Unreal Tournament

Unreal Tournament

Ένα αγαπητό, από πολλούς, παιχνίδι θα είναι επιτέλους δωρεάν. Το ένατο παιχνίδι της σειράς θα είναι δωρεάν και θα είναι διαθέσιμο για Windows, OSX και Linux. Το Unreal Tournament του 2018, είναι μία πολύ αναμενόμενη έκδοση, καθώς πολλά άτομα την περιμένουν από την τελευταία του έκδοση το 2007.

4. Project TL

Project TL

Το Project TL είναι ένα MMO RPG παιχνίδι, το οποίο δημοσιεύεται από την NC Soft, ως κομμάτι της σειράς Lineage, και sequel του πρώτου Lineage. Δυστυχώς, το παιχνίδι έχει υποστεί αρκετά setbacks, αλλά για τους fans του Lineage, η υπομονή ίσως να αξίζει. Αυτό γιατί η NC Soft, δουλεύει πάνω σε μία καινούργια μηχανή γραφικών για αυτούς, την Unreal 4.

5. Dauntless

Dauntless

Οι fans των Action RPG παιχνιδιών πρέπει να προετοιμάζονται ήδη για το Dauntless. Το closed betaσυμβαίνει ήδη και μπορείς να παίζεις σε έναν κόσμο, στον οποίο θα πολεμάς συνέχεια διάφορα τέρατα. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού, αναμένεται να ανακοινωθεί κατά το 2ο ή το 3οτέταρτο του 2018.

6. Soldiers: Arena

Soldiers: Arena

Από τους δημιουργούς της σειράς Men of War, έρχεται το Soldiers: Arena. Ένα Real–Time παιχνίδι στρατηγικής, το οποίο διαδραματίζεται κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου κι εστιάζει περισσότερο στις στρατηγικές του multiplayer κι όχι στις μάχες του single player. Επίσης, έχει 3διαφορετικά Factions, μία ντουζίνα διοικητές και πάνω από 100 μονάδες για να χρησιμοποιήσεις, ανάλογα με την στρατηγική που θέλεις να ακολουθήσεις. Το Soldiers: Arena θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

7. Paladins

Paladins

Το Paladins είναι ένα παιχνίδι το οποίο φαίνεται ιδανικό για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου. Σαν το Overwatch ένα πράγμα. Στο περίπου δηλαδή. Προς το παρόν, το Paladins είναι early access, οπότε μαζί με τις πολλές προοπτικές που έχει, έχει να γίνει ακόμη πολλή δουλίτσα μέχρι την κανονική κυκλοφορία του. Αναμένουμε.

8. Lost Ark Online

Lost Ark Online

Άλλο ένα MMO RPG παιχνίδι, το οποίο μοιάζει με μία καινούργια και πιο φωτεινή έκδοση του Diablo3. Ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τον ισομετρικό τρόπο παιχνιδιού και τα γραφικά. Το Lost Ark Onlineείναι σε development αρκετό καιρό τώρα, ωστόσο όλοι οι fans των MMO RPG παιχνιδιών, μπορούν να βασίζονται αυτό για καινούργια, ευρηματικά gameplays. Παρά το γεγονός, ότι ακόμα δεν υπάρχει κάποια πληροφορία από τους δημιουργούς για την ημερομηνία έκδοσης του παιχνιδιού, υπάρχει μία φήμη ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2018.

9. Brawlhalla

Brawlhalla

Το Brawlhalla, είναι ένα δωρεάν platform fighting παιχνίδι, το οποίο μπορεί να ενθουσιάσει τους fansτου Super Smash Brothers franchise. Το παιχνίδι έχει την δικό του μοναδικό σχεδιασμό, ενώ το gameplay του μοιάζει αρκετά με τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους. Ωστόσο, οι δημιουργοί του Brawlhalla έχουν σκεφτεί τους casual παίκτες αλλά και αυτούς οι οποίοι θέλουν να παίξουν ranked. Το Brawlhalla κυκλοφόρησε αρχές του 2018.

10. Fortnite: Save The World

Fortnite: Save The World

Κανονικά δεν θέλει περιγραφή, καθώς το Fortnite έχει κατακτήσει κάθε κονσόλα, Η/Υ και κινητό στον κόσμο. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το έχετε δει πουθενά. Παραμιλάει όλο το σύμπαν! Ένα παιχνίδι το οποίο, έχει γίνει πασίγνωστο λόγω της Battle Royale έκδοσης η οποία είναι δωρεάν, σε σχέση με την κανονική έκδοση του παιχνιδιού, για την οποία πρέπει να πληρώσεις (προς το παρόν). Η ίδια η Epic Games έχει ανακοινώσει πώς θα κυκλοφορήσει η δωρεάν έκδοση του παιχνιδιού μέσα στο 2018. Ανυπομονούμε!

Σχολιάστε

Top