Αγίου Βαλεντίνου 2019! Οι 5 ρομαντικοί προορισμοί για ζευγάρια!

1. Μον-Σαιν-Μισέλ, Γαλλία

Bραδινή άποψη του Μον-Σαιν-Μισέλ

Σε έναν απ’ τους πιο κινηματογραφικούς κόλπους της Γαλλίας, το νησί-μινιατούρα Mont-Saint-Michel στέκει περήφανα 600 μ. απ’ τα παράλια της Κάτω Νορμανδίας. Μονάκριβο στολίδι στην κορυφή του δεν είναι άλλο απ’ το ομώνυμο γοτθικό αβαείο του 11ου αιώνα. Ο παλιρροιακός χορός των νερών που, καθώς αποτραβιούνται, αποκαλύπτουν μαγευτικές αμμουδερές εκτάσεις γύρω απ’ τα τείχη συνθέτουν έναν αλλόκοσμο καμβά για ρομαντικές βόλτες.

2. Φλωρεντία, Ιταλία

Αναγεννησιακό διαμάντι της Τοσκάνης με άφθονα ιστορικά κτίσματα, μουσεία και γαστρονομικές απολαύσεις, η Φλωρεντία έχει παράδοση στις ιστορίες αγάπης. Aπολαύστε συντροφιά το ηλιοβασίλεμα στη γέφυρα Ponte Vecchio ή στην Piazzale Michelangelo, που προσφέρει ασυναγώνιστη θέα στις κόκκινες σκεπές της πόλης και τον ποταμό Άρνο.

3. Πήλιο, Θεσσαλία, Ελλάδα

Ο σταθμός των Μηλιών, Πήλιο

Τι πιο ρομαντικό από τα ταξίδια στα πανέμορφα χωριά του Βουνού των Κενταύρων; Απ’ τη Βυζίτσα στις Μηλιές, την Τσαγκαράδα, τη Μακρινίτσα και τις Πινακάτες οι επιλογές είναι δεκάδες. Διαμονή σε φιλόξενους, περιποιημένους ξενώνες, άφθονα μονοπάτια προς εξερεύνηση, περιπλάνηση σε γραφικά καλντερίμια, ιστορικά αρχοντικά, πηγές, πλατάνια, πέτρινα γεφύρια, στάσεις για να δοκιμάσετε τις νοστιμότατες σπιτικές πίτες – και παραδοσιακός χιονοπόλεμος!

4. Κωνσταντινούπολη, Τουρκία

Κωνσταντινούπολη

Mια πόλη με μυστηριώδη, εξωτική γοητεία, η Κωνσταντινούπολη ξελογιάζει τους ερωτευμένους – με μεγαλύτερο ατού της, φυσικά, τον Βόσπορο. Aνεβείτε με το τελεφερίκ στον λόφο Pierre Loti για να θαυμάστε τη θέα στον Κεράτιο Κόλπο, πάρτε το φέρι για τα Πριγκηπονήσια για να κάνετε μια ρομαντική περιήγηση με αλογάμαξα, επισκεφτείτε ιστορικές γειτονιές όπως η Kanlıca για να θαυμάσετε τις ξύλινες παραθαλάσσιες επαύλεις «γιαλί», φωτογραφηθείτε πλάι στο μαγευτικά φωτισμένο μπαρόκ τζαμί του Ortaköy με φόντο τη γέφυρα του Βοσπόρου, ή κλείστε μια νυχτερινή κρουαζιέρα.

5. Παρίσι

https___cdn.evbuc.com_images_45394405_181810912581_1_original[1]

 

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ‘ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ’. Έλεγχος και πτήση και απευθείας πτήση για Παρίσι. Άφιξη στην πανέμορφη πόλη του Φωτός και μεταφορά με το λεωφορείο της αεροπ. εταιρίας στο ξενοδοχείο . Τακτοποίηση στα δωμάτια. Για την πρώτη βραδιά σας στο Παρίσι προτείνουμε να ανακαλύψουμε μαζί τον λόφο της Μονμάρτης, μια από τις πιο γραφικές γειτονιές του Παρισιού και από τις πιο ερωτεύσιμες και να κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στα φωταγωγημένα μνημεία της πόλης. Θα δούμε το νοητό άξονα που συμπληρώνεται από τη Νέα αψίδα του Θριάμβου στην περιοχή La Defense, το κέντρο του Λούβρου, την αψίδα Καρουζέλ, τον Οβελίσκο του Λούξορ και την Αψίδα του Θριάμβου.

Πηγή:https://athoshellas.gr/el/view/paris-valentines-19

Σχολιάστε

Top