Σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο πέφτει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής

Ολυμπιακός-ΟΦΗ και Παναιτωλικός-ΠΑΣ Γιάννινα τα δύο ματς της ημέρας

 ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ËÁÌÉÁ OLYMPIAKOS - LAMIA (SUPERLEAGUE 2018-2019)

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΟΦΗ, θέλοντας να μειώσει την διαφορά από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ, ενώ αργότερα, στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα γειτονικό ντέρμπι. Τα δύο ματς αυτά ολοκληρώνουν την 22η αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις μετά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Κιέβου και κόντρα στον ΟΦΗ  ψάχνει τη νίκη που θα του δώσει το δικαίωμα να μειώσει την διαφορά από τον ΠΑΟΚ, αλλά και να κάνει άλλο ένα βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε αλλαγές στην ενδεκάδα αφού εκτός είναι ο ανέτοιμος Ελαμπντελαουί, οι τραυματίες Ζιλ Ντίας, Χριστοδουλόπουλος, Βούκοβιτς και ο τιμωρημένος Σισέ. Οι Κρητικοί ταξίδεψαν για την Αθήνα, γνωρίζοντας πως τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα για την παραμονή μετά και τη χθεσινή νίκη του Λεβαδειακού. Οι Κρητικοί είναι στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και ξέρουν καλά ότι θα πρέπει να πάρουν βαθμούς άμεσα για να μείνουν «ζωντανοί». Εκτός είναι οι  Γιακουμάκης,  Βουό, Παπαστεριανός, Δεληγιαννίδης, Κυριακίδης και  Νάστος.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στο Αγρίνιο, θα διεξαχθεί το ντέρμπι της Δυτικής Ελλάδας μεταξύ του Παναιτωλικού και του ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα από τον Λεβαδειακό απομακρύνθηκαν από τις ευρωπαϊκές θέσεις και το σημερινό ματς είναι ιδιαίτερα κρίσιμο. Εκτός βρίσκονται οι Λιάβας και Μαρινάκης, καθώς και οι Μάλης και Κυριακίδης. Από την πλευρά του, ο ΠΑΣ ξέρει καλά πως με νίκη στο Αγρίνιο βγαίνει από τις θέσεις των μπαράζ υποβιβασμού και κάνει σημαντικό βήμα για την παραμονή. Οι Ηπειρώτες προέρχονται από την εντός έδρας ήττα από τον Ατρόμητο, με τον Γιάννη Πετράκη να μην έχει στη διάθεσή του τους Λίλα, Αθανασιάδη, Κριζμάν και Σιόντη.

Το σημερινό πρόγραμμα:

  • Ολυμπιακός – ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)
  • Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00, ΕΡΤ1

Πηγή: newsbeast.gr

Σχολιάστε

Top