Ζώδια σήμερα 06/05/2019

Ζώδια σήμερα 06/05/2019

Κριός

Γενικά

Σήμερα, φίλε Κριέ, που ξεκινά την πορεία του, ο Ερμής στον Ταύρο, μία βαθιά επιθυμία σου, εκπληρώνεται μετά από υπομονή και επιμονή! Οργανώσου σωστά, πρώτα μέσα σου, δες τι χρειάζεσαι ουσιαστικά στην ζωή σου και κάνε σχέδια! Γενικά, θα καταφέρεις να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις, να “κόψεις” κάποιες ανούσιες κοινωνικές συναναστροφές, να μιλάς πιο ουσιαστικά και ορθά και να επικοινωνείς με ανθρώπους που έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη και μπορείς να στηριχτείς επάνω τους!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μία ερωτική εξομολόγηση, από ένα άτομο που δεν είχες καταλάβει ότι ενδιαφέρεται για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε κτητικότητα και ζήλια και θα δεις πως θα μπορέσεις να απολαύσεις συναισθηματική σιγουριά και βεβαιότητα, που θα έρθουν μέσα από τις πράξεις του συντρόφου σου, αλλά και αισθησιακές στιγμές μαζί του

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Περιόρισε αναβλητικότητα και αργούς ρυθμούς, ώστε να μην έχεις προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα! Η οικονομική άνοδος είναι σίγουρη πλέον!

Ταύρος

Γενικά

Καλωσορίζεις αυτή την εβδομάδα, αγαπημένε μου Ταύρε, τον Ερμή στο δικό σου ζώδιο όπου έρχεται για να σε βγάλει από το καβούκι σου και για να σου δώσει την ώθηση να μιλήσεις, να έρθεις σε επαφή με κόσμο, να κάνεις τις γνωριμίες σου και να ταξιδέψεις. Αυτή την εβδομάδα η σύνοδος Ερμή – Ουρανού σε βοηθά να ξεφύγεις από τα καθιερωμένα και να επιδιώξεις μεγάλες αλλαγές ζωής. Βρίσκεις την αποφασιστικότητα αλλά και την τόλμη να αλλάξεις οτιδήποτε είχε μουχλιάσει στη ζωή σου το τελευταίο διάστημα. Ζητήματα που αφορούν την εργασία και τα οικονομικά είναι φανερό ότι ευνοούνται ιδιαίτερα αυτό το διάστημα και οφείλεις να τα κυνηγήσεις πολύ περισσότερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Νέα ξεκινήματα γίνονται αυτή την εποχή στα αισθηματικά σου και επιδιώκεις αλλαγές, γίνεσαι πιο τολμηρός, διεκδικείς αυτό που θέλεις και υποδέχεσαι στη ζωή σου μία νέα εποχή για τα αισθηματικά! Δεν σου κρύβω όμως ότι οι μέρες μπορεί να φέρουν και έναν ξαφνικό καβγά με ένα άτομο που συνδέεσαι στενά εδώ και αρκετό καιρό. Φρόντισε να το αποφύγεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σου εγγυάται ότι την εβδομάδα αυτή, θα μπορέσεις να κάνεις προοδευτικά βήματα στην εργασία σου , τα οποί θα σου αποφέρουν οικονομικούς καρπούς. Είναι μία καλή περίοδος να οργανώσεις με τον καλύτερο τρόπο τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου!

Δίδυμος

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου είναι στραμμένο στα επαγγελματικά σου και προσπαθείς να κλείσεις εκκρεμότητες, υποχρεώσεις και να βάλεις σε μία τάξη όλα όσα ήταν ασυμμάζευτα το τελευταίο διάστημα. Δεν παύουν όμως να δημιουργούνται εστίες νευρικότητας, έντασης που σε κάνουν να εκρήγνυσαι σαν ηφαίστειο – κάτι που μεταξύ μας θα χρειαστεί να αποφύγεις -! Μεγάλη «ρέντα» μπορώ να πω έχεις αυτή την εβδομάδα – ιδιαίτερα την Παρασκευή- για θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στη ζωή σου και δίνουν ένα νέο ενδιαφέρον για την πορεία σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τα παθήματα έγιναν μαθήματα και τώρα ξέρεις καλύτερα από κάθε άλλη φορά τι θέλεις αλλά και τι αξίζεις. Αυτή την εβδομάδα αφήνεις πίσω το πικρό παρελθόν και κάνεις μία νέα αρχή… Ευνοούνται νέα ερωτικά φλερτ που θα μπορούν να έχουν την προοπτική για μία καλή σχέση.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κατά την διάρκεια της Τρίτης θα ζοριστείς από κάποιες ειδήσεις και συζητήσεις που θα αφορούν τα οικονομικά σου και θα νιώσεις εξαιρετικά πιεσμένος. Δεν είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις συμφωνίες, ενώ καλό είναι να οργανώσεις καλύτερα την διαχείριση των οικονομικών σου! Στα επαγγελματικά αξιοποίησε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για νέες συνεργασίες.

Καρκίνος

Γενικά

Οι μέρες σου γεμίζουν με χρώμα κοινωνικότητας, είσαι πιο εξωστρεφής , συναντάς φιλικά πρόσωπα, κάνεις νέες γνωριμίες ενώ έχεις και την έμπνευση αλλά και την ιδέα που θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις κάτι που το θέλεις πραγματικά πολύ! Σε αυτό θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου και η σύνοδός του με τον Ουρανό. Σε ένα γενικότερο πλαίσιο οι μέρες αυτές φέρνουν ζορίσματα και πιέσεις για επαγγελματικές συνεργασίες και ναι θα μου πικραθείς. Έχεις όμως την ευκαιρία να κάνεις κάποιες ανακατατάξεις στην εργασία που σταδιακά θα αποδώσουν και θα φέρουν καρπούς.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Θέλεις να βάλεις γερές βάσεις στην αισθηματική σου ζωή και να μπορέσεις να ξεπεράσεις τα εμπόδια εκείνα που σε κάνουν να αισθάνεσαι μοναξιά. Το ζητούμενο εδώ όμως είναι να διακόψεις από παρελθοντικές καταστάσεις που δεν έχουνε εξέλιξη … Αυτό καλείσαι να κάνεις την εβδομάδα που ακολουθεί. Οι ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να διασκεδάσεις, υπάρχουν … αξιοποίησέ τες!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές συγκρούσεις και αντιθέσεις με άτομα που συνεργάζεσαι είναι μέσα στο πρόγραμμα της εβδομάδας, ωστόσο οι μέρες σε βοηθούν σταδιακά να μπορέσεις να εφαρμόσεις νέα επαγγελματικά σχέδια που θα σε στηρίξουν στην πορεία σου! Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε μία καλή πορεία!

Λέων

Γενικά

Το ενδιαφέρον σου φίλε μου Λέοντα είναι στραμμένο στην καριέρα, στα επαγγελματικά, στις προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σου και με τον Ερμή να περνά στο ζώδιο του Ταύρου βρίσκεσαι σε επαφές και συζητήσεις για επερχόμενες αλλαγές που επρόκειτο να ζήσεις στην καριέρα σου! Στα επαγγελματικά σου ωστόσο δεν παύουν οι μέρες να είναι έντονες και κουραστικές, όμως καταφέρνεις και κερδίζεις αναγνωσιμότητα, φήμη και καταξίωση. Στον ερωτικό τομέα με το τρίγωνο Αφροδίτης – Δία, αναμένεται να ζήσεις μία από τις πιο τυχερές στιγμές για τα αισθηματικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το ζώδιο του Κριού συνεχίζει να σε ευεργετεί φέρνοντας σπουδαία ανανέωση στην αισθηματική σου ζωή. Ένας νέος έρωτα γεννάται τώρα αυτή τη περίοδο και το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Δία, σε βοηθά να περάσεις καλά, να το ρίξεις έξω, να απολαύσεις μέχρι την τελευταία σταγόνα τις στιγμές που σου δίνονται. Σημαντικό ωστόσο είναι να μπορέσεις να αφήσεις πίσω σου το άγχος, την ανησυχία και τις σκέψεις αναφορικά με το μέλλον.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην επαγγελματική σου επιτυχία έστω και αν υπάρχουν οι «κακοθελητές» που σε περιμένουν στην γωνία για να σου την φέρουν … Από αυτούς ακριβώς θα χρειαστεί να προστατευτείς. Αξιοποίησε τις ευκαιρίες προτάσεων για αλλαγές που αφορούν την καριέρα σου! Ένα ξαφνικό κέρδος θα σου δώσει ανάσα ανακούφισης!

Παρθένος

Γενικά

Με ταξιδιάρικη διάθεση υποδέχεσαι τη νέα εβδομάδα φίλε μου Παρθένε! Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σε προδιαθέτει να δραπετεύσεις από τα συνηθισμένα, να κάνεις νέα σχέδια, νέες συμφωνίες, να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους να αλλάξεις την ιδεολογία σου! Στα οικονομικά σου υπάρχουν κάποιες πιέσεις οι οποίες θα φύγουν γρήγορα, γιατί δέχεσαι την στήριξη! Χαρούμενα γεγονότα μέσα στην οικογένεια σου δίνουν ικανοποίηση ενώ υπάρχει η προοπτική ακόμα και για μία μετακόμιση ή αλλαγή χώρου γενικότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Οι θετικές όψεις του Ήλιου με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα σε προδιαθέτουν αυτή την εβδομάδα να κάνεις όνειρα, σχέδια και να βάλεις βάσεις για την αισθηματική σου ζωή. Οι μέρες σου προσφέρουν το αίσθημα της σιγουριάς και της ασφάλειας στην αισθηματική σου ζωή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στους Διδύμους και είσαι σε εγρήγορση στην καριέρα σου, ενώ φαίνεται ότι νέα πράγματα τώρα ξεκινούν. Δεν παύει ωστόσο στα οικονομικά σου να δέχεσαι κάποιους περιορισμούς γιατί είναι πολλά αυτά που πρέπει να διευθετηθούν!

Ζυγός

Γενικά

Η εβδομάδα σου, αγαπητέ μου Ζυγέ, είναι με σκαμπανεβάσματα και ανησυχίες τόσο για αισθηματικά όσο και για οικονομικά. Ο Ερμής από τον Ταύρο, σε σύνοδο με τον Ουρανό φέρνουν στην επιφάνεια κάποιες έκτακτες οικονομικές υποθέσεις που τώρα καλείσαι να διαχειριστείς. Η Αφροδίτη από τον Κριό σε τετράγωνο με τον Κρόνο φέρνει αιτίες προβληματισμού για θέματα που αφορούν το σπίτι, την οικογένεια, την προσωπική σου ζωή. Ωστόσο στο τέλος της εβδομάδας δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να μιλήσουμε για επίτευξη σχεδίων, νέες γνωριμίες και βελτίωση στους βασικούς τομείς της ζωής σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Στο ξεκίνημα της εβδομάδας απογοητεύεσαι από κάποιες εξελίξεις στην αισθηματική σου ζωή και νιώθεις κάποιες ελπίδες σου είναι μάταιες και αυτό σε απογοητεύει. Η εποχή σε προδιαθέτει να πεις ναι σε μία νέα γνωριμία και να αφήσεις το παρελθόν πίσω σου! Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε αντιλαμβάνεσαι ότι κάποια προβλήματα είναι εξαιρετικά δύσκολο να ξεπεραστούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα οικονομικά σου μπορεί να υπάρχουν σκαμπανεβάσματα όμως γίνονται κάποιες επαφές και συζητήσεις που σε βοηθούν να διευθετήσεις καλύτερα τα χρέη ή τις υποχρεώσεις σου γενικότερα. Στα επαγγελματικά σου ζορίζεσαι από την εξέλιξη κάποιων συνεργασιών σου και απογοητεύεσαι!

Σκορπιός

Γενικά

Η νέα εβδομάδα ξεκινά γεμάτη από επαφές, συζητήσεις και συναντήσεις με άτομα που συνδέεσαι στενά. Ο Ερμής από το ζώδιο του Ταύρου σε φέρνει σε επαφή με άτομα του περιβάλλοντός σου, μπαίνεις στη θέση τους, βρίσκεται λύσεις σε θέματα που σας απασχολούν. Η σύνοδος Ερμή – Ουρανού ωστόσο, φέρνει και ξαφνικές ειδήσεις ή και γνωριμίες που θα αλλάξουν τα δεδομένα των προσωπικών σου σχέσεων. Οι θετικές όψεις του Ήλιου από τον Ταύρο με τον Κρόνο και τον Ποσειδώνα, συμβάλουν τις ημέρες αυτές στην ενίσχυση της συντροφικότητας και στην δημιουργία ενός πιο ήρεμου, αρμονικού, ζεστού κλίματος στην αισθηματική σου ζωή. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αυτό που θέλεις πραγματικά πολύ στα αισθηματικά σου μπορείς και να το πετύχεις αυτή την εβδομάδα, αρκεί να τολμήσεις και να πάρεις νέες πρωτοβουλίες που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα αλλιώς! Μία σχέση αναθερμαίνεται , ενώ αν είσαι χωρίς ταίρι μπορείς να προσμένεις μία γνωριμία που θα έχει το πάθος, τον ρομαντισμό, την ζεστασιά!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πιεστικές συζητήσεις σε απογοητεύουν στα επαγγελματικά σου μέσα στις επόμενες ημέρες και νιώθεις ότι πρέπει να βάλεις κάποια όρια σε συνεργάτες που στέκονται εμπόδιο στα σχέδιά σου! Τα οικονομικά σου βελτιώνονται αισθητά και σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για την ενίσχυσή τους!

Τοξότης

Γενικά

Η εβδομάδα έχει θετικές εξελίξεις για τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, αφού από την μία πλευρά έχουμε τον Άρη να συνεχίζει την πορεία του στους Διδύμους φέρνοντας γεγονότα σε αυτούς τους τομείς, από την άλλη πλευρά η Αφροδίτη από τον Κριό και το τρίγωνό της με τον Δία, σου εγγυάται ερωτισμό, φλερτ, διασκέδαση, απόλαυση αλλά και νέα δημιουργικά σχέδια τα οποία θα σε συναρπάσουν! Οι πιέσεις στα οικονομικά σου συνεχίζονται και καλό είναι αυτή την εβδομάδα να συγκρατήσεις την διάθεσή σου για ρίσκο. Αποφάσεις που αφορούν την φυσική κατάσταση, την διατροφή, τις δραστηριότητές σου, θα μπορούν από αυτή την εβδομάδα να παρθούν και να τηρηθούν με απόλυτη συνέχεια!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από τον Κριό αναζωογονεί την αισθηματική σου ζωή και φέρνει ευχάριστα γεγονότα και ερωτικές εξελίξεις που σε συναρπάζουν. Το τρίγωνό της με τον Δία, εγγυάται στιγμές τύχης και ευκαιριών για την ερωτική σου ζωή, γεγονός που θα σε κάνει να περάσεις υπέροχα! Πες ναι σε κάτι νέο που τώρα ξεκινά και απόλαυσέ το!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Η εβδομάδα σε προδιαθέτει να κάνεις ένα εργασιακό πλάνο προκειμένου να βάλεις κάποια πράγματα σε μία σειρά, ωστόσο κάποιες έκτακτες εξελίξεις στην εργασία σου δεν θα λείψουν μέσα στο επόμενο διάστημα. Τα οικονομικά είναι ζορισμένα και αισθάνεσαι ότι προσπαθείς πολύ και βρίσκεσαι διαρκώς στο ίδιο σημείο.

Αιγόκερως

Γενικά

Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου σε ευνοεί αγαπητέ μου Αιγόκερε και σε προδιαθέτει να εκφραστείς δημιουργικά, να βγεις, να διασκεδάσεις, να φλερτάρεις, να μιλήσεις με το σύντροφο… Μάλιστα, η σύνοδος Ερμή – Ουρανού φέρνει και κάποια ξαφνικά νέα που σκορπίζουν χαμόγελα και αφορούν τον έρωτα, την τέχνη, το παιδί. Το τετράγωνο που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα, προκαλεί κάποιους προβληματισμούς για ζητήματα οικογενειακά τα οποία καλείσαι τώρα να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία. Το εργασιακό σου πρόγραμμα είναι πολύ φορτωμένο!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχει έρθει η ώρα να μιλήσεις για αυτά που αισθάνεσαι, να πεις όλα όσα νιώθεις, αλλά και να εκφράσεις το μεγαλείο των συναισθημάτων σου. Οι μέρες που ακολουθούν φέρνουν ερωτικές επικοινωνίες και συζητήσεις που σου προσφέρουν χαρά. Μία συνάντηση που περίμενες καιρό, έφτασε η ώρα για να την απολαύσεις!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Πρέπει να παρθούν κάποιες αποφάσεις για τα επαγγελματικά σου γιατί τον τελευταίο καιρό έχεις επωμιστεί πολλές ευθύνες στην πλάτη σου, γεγονός που σε επιβαρύνει , σε αγχώνει και νιώθεις ότι δεν μπορείς να αποδώσεις έτσι όπως πρέπει. Προσπάθησε να μην εκφράσεις νευρικότητα προς τα άτομα που συνεργάζεσαι. Στα οικονομικά σου δίνονται ξαφνικές ευκαιρίες μικρής οικονομικής ανόδου!

Υδροχόος

Γενικά

Έφτασε η ώρα να ακούσεις την καρδιά σου, να ακολουθήσεις τα συναισθήματά σου και να αφήσεις ελεύθερο τον εαυτό σου να κάνεις αυτό που θέλεις πραγματικά περισσότερο! Ο Ερμής περνά στον Ταύρο και η σύνοδός του με τον Ουρανό απελευθερώνει το μυαλό και την καρδιά σου από βαρίδια. Επιπλέον, εργασιακά σχέδια αρχίζουν και μπαίνουν σε μία πιο σταθερή πορεία. Η κοινωνική σου ζωή είναι δραστήρια, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο φλερτ μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Αρκετές ερωτικές επικοινωνίες θα έχεις αυτή την εβδομάδα ενώ μία συνάντηση που είναι να γίνει θα σου δώσει απαντήσεις για ζητήματα που σε προβλημάτιζαν σε μία σχέση ή γνωριμία. Για εσένα που είσαι σε περίοδο μοναχικότητας, οι φιλίες, οι επαφές και η δικτύωση θα σε φέρουν πιο κοντά σε έναν νέο έρωτα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κάποιες επαγγελματικές πιέσεις δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα αφού όποια κίνηση και να προσπαθείς να κάνεις, φαίνεται ότι βρίσκεσαι σε έναν τοίχο όπου πρέπει να τον προσπεράσεις. Η δικτύωση και οι επαφές θα σε βοηθήσουν να μπορέσεις να διευρύνεις τις ευκαιρίες στην εργασία σου. Στα οικονομικά σου παίρνουν μία ανάσα αυτή την εβδομάδα αφού το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα σε ευνοεί.

Ιχθύς

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με την διάθεση να επικοινωνήσεις, να ταξιδέψεις, να γνωρίζεις νέο κόσμο, να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου … Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση, δεν λείπουν κάποιες ξαφνικές προτάσεις που σε συναρπάζουν! Μεγάλη βελτίωση θα έχεις αυτή την εβδομάδα στα οικονομικά σου, αφού σου δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου που θα συνεπάγονται και από κάποια οικονομική αύξηση! Νέα όνειρα, νέα σχέδια για την πορεία σου, σε γεμίζουν με ενθουσιασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μες στον ρομαντισμό θα είσαι αυτή την εβδομάδα όπου πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Νέα σχέδια γεμάτα ζεστασιά και συναίσθημα, κάνεις παρέα με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και κάποιο ταξιδάκι. Οι νέες γνωριμίες για σένα που είσαι χωρίς ταίρι ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ατακτάς έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό σου στόχο αυτή την εβδομάδα και μπορείς να έχεις ανοδική πορεία στα εργασιακά σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν και τονώνονται έτσι και μπορείς να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο για τα σχέδιά σου!
Πηγή

Γενικά

Η νέα εβδομάδα σε βρίσκει με την διάθεση να επικοινωνήσεις, να ταξιδέψεις, να γνωρίζεις νέο κόσμο, να μοιραστείς τις σκέψεις και τις ιδέες σου … Ο Ερμής περνά στο ζώδιο του Ταύρου και σε θέτει σε πνευματική εγρήγορση, δεν λείπουν κάποιες ξαφνικές προτάσεις που σε συναρπάζουν! Μεγάλη βελτίωση θα έχεις αυτή την εβδομάδα στα οικονομικά σου, αφού σου δίνονται σπουδαίες ευκαιρίες επαγγελματικής προόδου που θα συνεπάγονται και από κάποια οικονομική αύξηση! Νέα όνειρα, νέα σχέδια για την πορεία σου, σε γεμίζουν με ενθουσιασμό!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μες στον ρομαντισμό θα είσαι αυτή την εβδομάδα όπου πραγματοποιείται το εξάγωνο Ήλιου – Ποσειδώνα. Νέα σχέδια γεμάτα ζεστασιά και συναίσθημα, κάνεις παρέα με το ταίρι σου, ενώ δεν αποκλείεται να οργανώσετε και κάποιο ταξιδάκι. Οι νέες γνωριμίες για σένα που είσαι χωρίς ταίρι ευνοούνται!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

ατακτάς έναν πολύ σημαντικό επαγγελματικό σου στόχο αυτή την εβδομάδα και μπορείς να έχεις ανοδική πορεία στα εργασιακά σου! Τα οικονομικά σου αρχίζουν και τονώνονται έτσι και μπορείς να κάνεις ένα καλύτερο πλάνο για τα σχέδιά σου!

Σχολιάστε

Top