Υλικά
- 2 αβγά
-
1 φλ. γάλα
-
1/2 κ.γ. αλάτι
-
1 φλ. αλεύρι
-
2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο ή μαργαρίνη ή λάδι
Οδηγίες μαγειρέματος
-
Χτυπάμε καλά τα αβγά, προσθέτουμε το γάλα, το αλάτι, το αλεύρι και το βούτυρο. Σκεπάζουμε και αφήνουμε για 30 λεπτά.
-
Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια μικρή ποσότητα της ζύμης (ίσα να καλύπτει το τηγάνι), και μόλις ψηθεί από κάτω, τη γυρίζουμε.
-
Αφήνουμε για λίγο και από την άλλη και τη βγάζουμε από το τηγάνι.
-
Μπορούμε να τη γεμίσουμε με ό,τι θέλουμε και ή να τη φάμε έτσι ή να τη βάλουμε στο φούρνο για να λιώσει η γέμιση αφήνουμε για 30 λεπτα
ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ: ΑΡΝΤΕΝΙΣΑ Μ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ Τ