
Υλικά:
- 250g γκοφρέτας
- 300g πραλίνα σοκολάτας
- 250g φουντούκι
Παρασκευή:
-
Τρίψτε τις γκοφρέτες στο μίξερ και ανακατέψτε τες με την πραλίνα
-
Βάλτε το μείγμα στο ψυγείο μέχρι να δέσει
-
Βγάλτε το από το ψυγείο και πλάστε το σε μπαλάκια, προσθέτοντας το φουντούκι. Βουτήξτε τα αν θέλετε σε λιωμένη κουβερτούρα ή λευκή σοκολάτα.
-
μπορείτε να τα στολίσετε με τρουφάκια ή τριμμένο φουντούκι
(Σπιτική συνταγή)
Μαρία Σιαμπάνη