Αθλητικά Νέα

Ποδοσφαιρική Ενημέρωση

    Συνεχίζονται οι αγώνες για τα play-off της Super League 1 Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού,  Άεκ, Παναθηναϊκού, Πάοκ, Άρη και Αστέρα Τρίπολης. Αυτές οι ομάδες αγωνίζονται για το ποια θα κατακτήσει την πρωτιά , που οδηγεί στην κατάκτηση  του φετινού πρωταθλήματος, κάτι το οποίο έχει ήδη κριθεί μιας και ο Ολυμπιακός με 19 βαθμούς διαφορά από τον δεύτερο Άρη, έχει καταλάβει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Υπολείπονται ακόμα  7 αγωνιστικές  μέχρι να τελειώσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2020-2021.

    Στα play-out τώρα, αγωνίζονται Βόλος, Ατρόμητος, Απόλλωνας, ΠΑΣ Γιάννινα, Λαμία, Λάρισα, Παναιτωλικός και ο ΟΦΗ για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία Ελλάδος. Όποια ομάδα τερματίσει τελευταία υποβιβάζεται στη 2η κατηγορία, τη Super League 2, με την προτελευταία στην κατάταξη να δίνει αγώνες μπαράζ.

    Η δημιουργία μιας νέας διοργάνωσης, της European SUPER-LEAGUE, ανάμεσα στις καλύτερες και ισχυρότερες  ομάδες της Ευρώπης είναι το γεγονός που κυριαρχεί στα ευρωπαϊκά ποδοσφαιρικά σαλόνια. Φαίνεται όμως ότι το εγχείρημα αυτό ακυρώνεται…Πιέσεις από Fifa και Uefa, οικονομικά συμφέροντα, έντονες διαμαρτυρίες και αντιδράσεις από οπαδούς και τον φίλαθλο κόσμο καθώς και απειλές κυρώσεων τόσο σε Eυρωπαϊκό όσο και σε εθνικό επίπεδο στις ομάδες που δημιούργησαν τη Super League, οδήγησαν στη ματαίωση (;) της σχεδιαζόμενης διοργάνωσης. Μένει να δούμε τη συνέχεια.

Γιώργος Νένος

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης