Ο Μάιος στο σχολείο μας

431506284_916595163799797_2037461809162298763_n

Ρassepartout από το Στέφανο Κωνσταντόπουλο…Πολλές νέες εμπειρίες και τραγούδια αναμένονται!!!

  Στο σχολείο μας, το 4o Γυμνάσιο Πύργου Ηλείας, είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε ως πρώτο καλεσμένο της εφημερίδας μας τον εξαίρετο Ηλείο Καλλιτέχνη, θεμελιωτή του συγκροτήματος των Passepartout, αγαπημένο μας Στέφανο Κωνσταντόπουλο. Ο Στέφανος ….

αρχείο λήψης (6)

Συνέντευξη με μία φιλόζωη του σχολείου μας!!!!

Στο σχολείο μας υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τα αδέσποτα ζώα! Εδώ και κάποια χρόνια αλλά κυρίως κατά τη φετινή σχολική χρονιά γίνεται συνειδητή προσπάθεια για να υιοθετηθούν τα αδέσποτα του σχολείου μας! Ήδη κάποιοι ευαισθητοποιημένοι ….

αρχείο λήψης (5)

Συνέντευξη με έναν από τους στυλοβάτες του πολιτισμού του τόπου μας, τον κ. Χρήστο Κωνσταντόπουλο…

Μπολιάρης Πολυνίκης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Σπήλιος Κοτσώνης, Στάθης Δεσπολλάρης, Χαρούλα Δημουλιά, Χρήστος Τυλιγάδας, Ιωάννα Γιαννάτου, Τάσος Παναγιωτόπουλος, Θάλεια Μαντά, Κολοβέρου Δήμητρα, Τσόπελα Κωνσταντίνα. ΄ Συντακτική ομάδα: Καλησπέρα κύριε Κωνσταντόπουλε, Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και μας τιμά ….

εικόνα_Viber_2024-05-03_10-25-44-485

Συμμετοχή στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας

Το σχολείο μας την Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 συμμετείχε εξ αποστάσεως σε μια παρουσίαση στο 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Συνέδριο Τοπικής Ιστορίας με θεματικό άξονα: «Έλα να σου μιλήσω για τον τόπο μου» και το Σάββατο ….

παν

«Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» – 2024

Την Τρίτη 9-4-2024 το σχολείο μας πραγματοποίησε διδακτική επίσκεψη με τη Β΄ τάξη στο Πανεπιστήμιο Πατρών στο πλαίσιο της δράσης «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο» που διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Πανεπιστήμιο. Οι μαθητές και οι ….

αρχείο λήψης (25)

Η Αξία των κατοικιδίων

Η Αξία των Κατοικιδίων: Η Ανεκτίμητη Συνεισφορά τους στις Ζωές μας Σπήλιος Κοτσώνης Τα κατοικίδια αποτελούν μια ανεκτίμητη προσθήκη στις ζωές μας, προσφέροντας πολυάριθμα οφέλη που εκτείνονται πέρα από την απλή συντροφικότητα. Από την παρέα ….

αρχείο λήψης

Ένας πρωταθλητής στο σχολείο μας!

Δημήτρης Ηλιόπουλος Ο Θοδωρής Καπελιώτης, μαθητής του σχολείου μας, πραγματοποίησε καταπληκτική εμφάνιση τον Φεβρουάριο του 2024 όταν κατέλαβε την τρίτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στα 60 m και κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους ….

UEFA_Europa_Conference_League.svg

Uefa europa conference league

Σπήλιος Κοτσώνης Uefa europa conference league Το ΟΥΕΦΑ Γιουρόπα Κόνφερενς Λιγκ(αγγλικά: UEFA Europa Conference League) είναι μία ετήσια διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση της ΟΥΕΦΑ, η οποία ξεκίνησε το 2021. Οι ομάδες προκρίνονται στη διοργάνωση με βάση ….