Συνταγή για προφιτερόλ

Υλικά

1 πακέτο σαβαγιάρ

1 κουβερτούρα

1 φλιτζάνι ζάχαρη

1 λίτρο γάλα

4 κουταλιές της σούπας κορν φλάουερ

4 κουταλιές της σούπας κακάο

1 φακελάκι γκαρνί Γιώτης

 

Εκτέλεση :

Βάζουμε τα σαβαγιάρ στα μπολάκια. Κατόπιν  βάζουμε στην φωτιά να ζεσταθούν το γάλα και η κουβερτούρα. Σε ένα βαθύ μπολ βάζουμε το κορν φλάουερ, τη ζάχαρη και το κακάο τα ρίχνουμε μες στο γάλα. Τα ανακατέυουμε μέχρι να πήξει (να μην πήξει πολύ). Ρίχνω την κρέμα στα μπολάκια και από πάνω τη σαντιγί Γιώτης. Σερβίρω με τρίμμα κουβερτούρας.

Αλεξοπούλου Κατερίνα

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης