Εφαρμογές που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη

Εφαρμογές που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο εύκολη

Μπορεί η τεχνολογία να ευθύνεται για πολλά άσχημα, όμως έχει και τα καλά της. Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ορισμένες εφαρμογές για smartphones και tablets που μπορούν να κάνουν την ζωή σου καλύτερη μόνο με ένα «κατέβασμα».

iPassword

Πόσες φορές θέλεις να συνδεθείς κάπου, σε κάποια social media ή ακόμα και στο ίδιο σου το email και δεν θυμάσαι τους κωδικούς; Αν είσαι απ’ αυτούς τους ανθρώπους, τότε τέτοιες εφαρμογές είναι για σένα. Όλοι σου οι κωδικοί είναι μαζεμένοι σε μια εφαρμογή, ώστε να μην τους ξεχάσεις ποτέ ξανά. Από εκείνον του email σου μέχρι αυτόν της πιστωτικής σου, τέρμα η αγωνία να τα θυμάσαι όλα.

Kitchen Stories Recipes

Μια απ’ τις καλύτερες εφαρμογές  με συνταγές που έχουμε δοκιμάσει. Πάρε έμπνευση από χιλιάδες δωρεάν συνταγές, HD videos με οδηγίες και άρθρα σχετικά με τη μαγειρική.

Goodlook

Αυτή η εφαρμογή παρέχει χρήσιμες συμβουλές για την μόδα και την ομορφιά. Χρησιμοποιώντας την, θα ξέρεις πάντα τι να φορέσεις και με τι να το συνδυάσεις για να είσαι πάντα μέσα στην μόδα. Κάθε μέρα η εφαρμογή προσφέρει νέες και εντυπωσιακές εμφανίσεις για άντρες και γυναίκες, σχεδιασμένες από επαγγελματίες στυλίστες.

e-Food

Μπορείς να παραγγείλεις  φαγητό  εύκολα και γρήγορα, καθώς υπάρχει και η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχίες αν έχεις μετρητά η όχι.

Google Maps

Πόσες φορές θέλεις να πας κάπου αλλά δεν ξέρεις τον δρόμο καλά με αποτέλεσμα να χάνεσαι και να αργείς να φτάσεις; Αυτή η εφαρμογή σου δείχνει τη σωστή, ασφαλέστερη και γρηγορότερη διαδρομή για τον προορισμό σου, οπότε δεν χρειάζονται ανησυχίες  για  το αν θυμάσαι τον δρόμο ή και να χαθείς.

 

                                                                                                        Κων/νος Αποστολάκης Γ3

ΠΗΓΗ: tilestora.com

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης