Η συμμετοχή του DGK School στο διαγωνισμό ελληνικών παραδοσιακών χορών «Παράδοση»

Γεια σας, ονομάζομαι Νίκη Κακαβά και σας γράφω για τον διαγωνισμό ελληνικού χορού «Παράδoση».

Εγώ και η φίλη μου η Αλεξάνδρα αγωνιστήκαμε με την χορευτική ομάδα του σχολείου μας. Εγώ και η Αλεξάνδρα είμαστε στο senior 1 και χορέψαμε «Τριπάτη» και «Χασαπιά». Αυτός ο διαγωνισμός είναι μια διασκεδαστική εμπειρία.

2

Γεια σας με λένε Αλεξάνδρα  Φράγκος και θα σας πω για την εμπειρία μου στο διαγωνισμό Παράδoση».

Την ημέρα του διαγωνισμού έκανε τόσο κρύο έξω και ήταν δύσκολο να προσπαθούμε να ετοιμαστούμε για τον χορό. Είδαμε, όμως, τόσους υπέροχους χορούς. Όλα τα χορευτικά τμήματα του σχολείου μας ( DGK School) ήταν στην «Παράδoση». Ο δάσκαλος χορού του σχολείου μας, ο κύριος Κώστας Στεργιούλης, μας έβαλε να εξασκηθούμε πριν το κάνουμε. Χορέψαμε «Χασαπιά» και «Τριπάτη». Χορέψαμε υπέροχα. Ήταν η καλύτερη στιγμή μας!

1

Γεια σας, με λένε Ολυμπία Μακροπούλου και θα γράψω και εγώ για την εμπειρία μου στον διαγωνισμό «Παράδοση» όχι σαν διαγωνιζόμενη αλλά ως θεατής.

Παρακολούθησα τις φίλες μου να διαγωνίζονται στο διαγωνισμό ελληνικού χορού στο Long Island. Το χορευτικό συγκρότημα του DGK παρουσίασε υπέροχους χορούς. Όλα τα σχολεία της ομογένειας χόρεψαν πολύ ωραία. Όλοι φορούσαν εντυπωσιακές παραδοσιακές φορεσιές. Συνολικά όλοι τα πήγαν καλά και εμείς πήραμε την τρίτη θέση.

 

Kakavas Nikoleta 6th Grade

Frangos Alexandra 6th Grade

Macropoulos Olympia 7th Grade