24 Ιανουαρίου. Διεθνής ημέρα εκπαίδευσης

H 24η Ιανουαρίου έχει οριστεί ως  η Διεθνής ημέρα εκπαίδευσης Το δίκτυο σχολείων e-τύπος, αποφάσισε να πραγματοποιήσει δράσεις, μία εκ των οποίων ήταν και η διαδικτυακή συνάντηση των σχολείων που μετέχουν σε αυτό .

Την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου συναντήθηκαν διαδικτυακά τα σχολεία :1ο Γυμνάσιο Βέροιας, 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής,1ο Γυμνάσιο Κορδελιού, ΕΝΕΕΓΥΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ 2ο Λύκειο Κορδελιού και Λύκειο Χορτιάτη

Την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου η ομάδα των δημοσιογράφων του Βήματος του 2ου πήρε μέρος σε μία δεύτερη  διαδικτυακή συνάντηση με άλλα τέσσερα σχολεία που συμμετέχουν στο δίκτυο e-τύπος το 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας, το 4ο Γυμνάσιο Κοζάνης, το 2ο Γυμνάσιο Σπάρτης και το 50ο Γυμνάσιο Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό έγινε ένας κύκλος συζήτησης και διατυπώθηκαν προτάσεις για θέματα που αφορούν τους μαθητές, όπως το ωρολόγιο πρόγραμμα, οι μέθοδοι διδασκαλίας, υποδομές και σχέσεις με τους καθηγητές.

 

20240214_003419 (1) (1)

Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα εμπειρία και μία ευκαιρία να συνομιλήσουμε με συνομηλίκους μας από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

 

Η συντακτική ομάδα