ΨΩΜΑΚΙ KAISER

ΨΩΜΑΚΙ KAISER

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό αλεύρι Αλεύρι

100 γρ βούτυρο

50 γρ Ζάχαρη

600 ΓΡ Νερο

20 γρ αλάτι

30 γρ μαγιά νωπή

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Αραιώνουμε σε λίγο χλιαρό νερό την μαγιά.

Στο μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε για 4λ στην αργή και 4λ στην γρήγορη ταχύτητα.

Βγάζουμε από τον κάδο και αφήνουμε να γίνει για 30λ στην συνέχεια κόβουμε σε κομμάτια 100γρ και τα πλάθουμε μπαλάκια.

τα αφήνουμε να γίνουν για 30λ και τα πατάμε με το σφραγιδάκι ανεμόμυλους.

και τ’  αφήνουμε ακόμα 30λ. Φουρνίζουμε με ατμό και ψήνουμε στους 200 βαθμούς Κελσίου για 20 λεπτά.

Ευγενία Δαγλή Γ΄τάξη

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης