Manifest (Netflix)

Τίτλος σειράς: Manifest

Πλατφόρμα: Netflix

Σεζόν-επεισόδια: 1η σεζόν-16 επεισόδια & 2η σεζόν-13 επεισόδια

Πρωταγωνιστές: Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina και Parveen Kaur.

Υπόθεση: Η υπόθεση επικεντρώνεται στην πτήση Montego Air Flight 828. Αφού το συγκεκριμένο αεροσκάφος προσγειώνεται με ασφάλεια μετά από έντονες αναταράξεις, πλήρωμα και επιβάτες μπορούν πλέον να αισθανθούν ανακούφιση που πατούν και πάλι σώοι και αβλαβείς στο έδαφος. Ωστόσο, αυτές τις ώρες του ταξιδιού τους, ο κόσμος έχει προχωρήσει κατά πέντε χρόνια πιο μετά, με τους φίλους, τις οικογένειες και τους συναδέλφους τους να έχουν συνεχίσει τις ζωές τους αφού αποδέχτηκαν το βάρος της προσωπικής τους απώλειας. Πλέον, σε όσους είχαν ανέβει σε εκείνο το αεροπλάνο τους δίνεται μία δεύτερη ευκαιρία. Όμως καθώς ξεδιπλώνονται μπροστά τους οι εναλλακτικές εκδοχές της πραγματικότητας, βυθίζονται σ’ ένα ανεξήγητο μυστήριο που αρχίζει να αποκτάει νόημα μόνο για κάποιους από αυτούς.

Σχολιασμός: H σειρά βασίζεται σε μία εξαιρετική ιδέα, παρά το γεγονός πως όσο κυλούν τα επεισόδια κάποια μοτίβα δείχνουν να επαναλαμβάνονται. Ευτυχώς, οι σεναριογράφοι έχουν κάνει αρκετά καλή δουλειά ώστε το τελευταίο να μη γίνεται κουραστικό, με την πλοκή να χτίζεται σε στέρεες βάσεις, τουλάχιστον μέχρι ένα σημείο.

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης