Σχολική εκδρομή στη Ρώμη

Στις αρχές του Μαρτίου πήγα με το σχολείο μου μια πολυήμερη εκδρομή στην Ιταλία και συγκεκριμένα στη Ρώμη. Περάσαμε υπέροχα γι αυτό θα ήθελα να σας καταγράψω τις εντυπώσεις μου από αυτή την εκδρομή.
Αρχικά, η Ρώμη ήταν γεμάτη με αρχαία μνημεία και ιστορικά αξιοθέατα, όπως το Κολοσσαίο, το Φόρουμ και το Πάνθεον. Η πόλη είχε επίσης μια πλούσια καλλιτεχνική και πολιτιστική κληρονομιά, με πολλά μουσεία, γκαλερί τέχνης, εκκλησίες και τις κατακόμβες. Ακόμα με εντυπωσίασε η ιταλική κουζίνα . Είναι διάσημη σε όλο τον κόσμο και η Ρώμη αποτελεί μια εξαιρετική πόλη για να την δοκιμάσετε. Επισκεφτήκαμε όλα τα είδη εστιατορίων στη Ρώμη, από παραδοσιακές τρατορίες μέχρι εστιατόρια με αστέρια Michelin. Τέλος, η Ρώμη ήταν μια ζωντανή και πολυσύχναστη πόλη με μια μοναδική ατμόσφαιρα. Οι άνθρωποι ήταν φιλικοί και φιλόξενοι και η πόλη είχε μια αίσθηση ενέργειας και ζωντάνιας.
Φυσικά, αυτές είναι μόνο μερικές από τις πολλές εντυπώσεις που είχα εγώ μόλις επισκέφτηκα στη Ρώμη. Η καλύτερη μέθοδος για να γνωρίσετε πραγματικά την πόλη είναι να την επισκεφθείτε εσείς οι ίδιοι και να την βιώσετε από πρώτο χέρι.

Ευγενία Διαμαντοπούλου Γ΄1

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης