Εθελοντισμός! #you smile

 

Οι μαθητές των τμημάτων Γ1 και Γ2 στο πλαίσιο του 3ου κύκλου του μαθήματος του εργαστηρίου δεξιοτήτων  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΩ για τον εθελοντισμό συμμετείχαν στην ομάδα «You smile» και με αγάπη και αφοσίωση δημιούργησαν υπέροχες κάρτες με συγκινητικές ευχές για τα παιδιά νοσοκομείων την πόλης μας ενόψει των γιορτών του Πάσχα. Τις κάρτες παρέλαβε το «Χαμόγελο του παιδιού» και τις παρέδωσε σε παιδιά που νοσηλεύθηκαν την περίοδο των γιορτών.

 

Ευχαριστούμε πολύ την κ. Σιργκάνη Εύα του «Χαμόγελου του παιδιού» που επισκέφθηκε το σχολείο μας και μέσα από βιωματικές δράσεις συζητήσαμε για τα δικαιώματα και τις ανάγκες των παιδιών αλλά και τον εθελοντισμό.

 

YOUSMILE | Yousmile

Είσαι μαθητής? Θες να γίνεις εθελοντής? Το Ευρωπαϊκό Μαθητικό Εθελοντικό Δίκτυο “YouSmile” από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε περιμένει.

Στο YouSmile έχεις τη δυνατότητα να γίνεις εθελόντρια/εθελοντής να υπερασπιστείς τα δικαιώματα τα δικά σου και κάθε παιδιού σε ανάγκη και να συμμετέχεις στις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Μπορείς να εκφράζεσαι και να δημιουργείς ελεύθερα και η φωνή σου λαμβάνεται υπόψη από τους ενήλικες όπως ακριβώς ορίζει και ένα από τα θεμελιώδη δικαιώματα του παιδιού, το δικαίωμα της συμμετοχής.

Το όραμα του YouSmile είναι ένας κόσμος στον οποίο η φωνή των παιδιών και των νέων ανθρώπων θα λαμβάνεται υπόψη από όλους τους ενήλικες στη λήψη αποφάσεων.

Στο YouSmile μπορείς να συμμετέχεις εθελοντικά σε μια σειρά δράσεων που λαμβάνουν υπόψη τις ανάγκες και τις καθημερινές υποχρεώσεις σου.

ευχές IMG_20230404_174824_913

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης