Στήλη: ΓενικάΚαλό μήνα!

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΜΑΡΤΙΟΣ Ή ΜΑΡΤΗΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ  Ή  ΜΑΡΤΗΣ (έθιμα και παροιμίες) Ο Μάρτιος πήρε το όνομά του από το Λατινικό όνομα του θεού Άρη (Mars:Άρης).ΕίναιΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!! ΚΑΛΟ ΦΛΕΒΑΡΗ!!! ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ!!!

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται ολόψυχα ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ  με υγεία καιΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!! ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ! ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

Οι μαθητές, οι μαθήτριες, οι εκπαιδευτικοί κι ο Διευθυντής του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών σας εύχονται «καλό μήνα» και «καλόΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!

Οι μαθητές, οι μαθήτριες και οι εκπαιδευτικοί του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών «Νίκανδρος Παπαίωάννου» σας εύχονται «καλό» και «δημιουργικό» μήνα!ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!

Top