Αγαπητοί γονείς, σας ενημερώνουμε ότι

Από τη Δευτέρα 15-12-2014 ως και την Παρασκευή 19-12-2014 στο χώρο του σχολείου μας θα λειτουργεί για δεύτερη χρονιά  έκθεση βιβλίου με βιβλία για όλες τις ηλικίες .Φέτος χαρίστε βιβλία , είναι ένας πολύ καλός φίλος.

Την Παρασκευή 19-12- 2013 θα γίνει εκκλησιασμός.

Την ίδια ημέρα 19-12-2014 στις 11:35 το πρωί θα γίνει ενημέρωση γονέων για την πρόοδο όλων των μαθητών του σχολείου μας για το 1ο τρίμηνο,  στις μεγάλες τάξεις (Γ, Δ΄, Ε΄ και Στ΄) θα δοθούν και οι έλεγχοι προόδου των μαθητών. Τα παιδιά   θα σχολάσουν στις 11.30.         

Τη Δευτέρα 15-12-2014 όλο το σχολείο θα επισκεφτεί την Παραμυθούπολη του Δήμου Πέλλας , όπου τα παιδιά θα παίξουν  και θα στείλουν γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Στο σπιτάκι της αγάπης και της αλληλεγγύης θα συγκεντρώσουμε ρούχα και παιχνίδια μεταχειρισμένα, σε καλή όμως κατάσταση ,για να τα χαρίσουμε σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Τα παιδιά της Στ΄ τάξης θα παραδώσουν τα χρήματα από τον κουμπαρά στο Γεύμα αγάπης ενώ τα παιδιά της Ε΄ θα ταχυδρομήσουν τα χρήματα για τη unicef.

Την Τρίτη 23-12-2014 και ώρα 11:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη  γιορτή μας. Η γιορτή οργανώνεται από τις δασκάλες της Α΄ και Β΄ τάξης σε συνεργασία με τη γυμνάστρια. Τα παιδιά θα έρθουν κανονικά το πρωί και όλο το σχολείο θα σχολάσει στις 12.25.

Το ωράριο των μαθητών θα τηρηθεί όλες τις ημέρες και θα γίνουν κανονικά οι υπολογιστές και η ζωγραφική.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στη διεύθυνση  https://schoolpress.sch.gr/11dimgian    μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας με τον τίτλο «Ενδέκατο Βήμα», όπου  δημοσιεύονται  θέματα που αφορούν το σχολείο μας.

Σας καλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του σχολείου μας.

H Διευθύντρια

και το Διδακτικό Προσωπικό

του 11ου Δημ. Σχ. Γιαννιτσών

Σχολιάστε

Top