Προσφορά στη unicef

Η ΤPB240052ρίτη τάξη του 11ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών συμμετέχει στο Πανελλήνιο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της unicef.Το Πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης (Προσχολική, Πρωτοβάθμια, Δευτεροβάθμια) και υλοποιείται σε συνεργασία με το Υπουργείο Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Σχολεία Υπερασπιστές των παιδιών 2015-2016 , με κεντρικό σύνθημα :«Για κάθε παιδί, ίσες ευκαιρίες για ζωή, Όχι στη βία και το ρατσισμό, Ναι στη φιλία και το σεβασμό».

PB240071Στα πλαίσια της υλοποίησης του παραπάνω Προγράμματος, οι μαθητές της τρίτης τάξης εκτός των άλλων δραστηριοτήτων που ανέπτυξαν, συγκέντρωναν από την αρχή της σχολικής χρονιάς τις χρηματικές συνεισφορές όλων των παιδιών του σχολείου σε κουμπαράδες των ΕΛΤΑ. Οι κουμπαράδες τελικά γέμισαν και την Τρίτη 24-11-2015 η τάξηPB240079

επισκέφτηκε το τοπικό κατάστημα , άνοιξε τους κουμπαράδες και το ποσό που είχε συγκεντρωθεί κατατέθηκε σε λογαριασμό της unicef. Στην διαδικασία συμμετείχε εκτός από τη δασκάλα της τάξης Αποστολίδου Γεσθημανή, η Διευθύντρια του σχολείου Καγιογλίδου Φωτεινή και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Καραγέλη Κική.

Στην επιστροφή ήταν διάχυτος ο ενθουσιασμός και η υπερηφάνεια των παιδιών για τη βοήθεια που κατάφεραν να προσφέρουν και εκδήλωσαν την ανάγκη να συνεχίσουν την προσπάθεια αυτή επιλέγοντας από εδώ και πέρα αποκλειστικά σχολικά είδη της unicef.

http://blogs.sch.gr/geapostoli/2015/11/26/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC-%CF%83%CF%84%CE%B7-unicef/

Σχολιάστε

Top