ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί γονείς,
Καλή σχολική χρονιά .
Το σχολείο καθημερινά ανοίγει στις 8.00.Ως εκ τούτου τα παιδιά επιβλέπονται από την ώρα αυτή και όχι νωρίτερα, μέχρι το χτύπημα του κουδουνιού στις 8.15. Αμέσως μετά την προσευχή, η πίσω πόρτα κλειδώνει και ξανανοίγει 13.15.Οι γονείς δεν επιτρέπεται,από το νόμο, να παραμένουν στο χώρο του σχολείου,εκτός ειδικών περιπτώσεων (π.χ. ενημέρωση γονέων, πρόσκληση από το σχολείο, γιορτές, κ.ά.). Με ηλεκτρονικό μήνυμα της Δ/νσης Π Ε Πέλλας αναστέλλεται, με απόφαση του ΠΥΣΠΕ Πέλλας, η διάθεση (προς το παρόν) ωρών για τη λειτουργία όλων των τμημάτων Πρωινής Ζώνης.
Η ανακύκλωση χαρτιού συνεχίζεται..
Όπως και πέρσι, θα προσπαθήσουμε να μην κάνουμε πολλές εκδρομές που θα επιβαρύνουν τον οικογενειακό σας προϋπολογισμό.
Σας υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση κινητών στο χώρο του σχολείου. Επίσης, υποχρέωση των παιδιών είναι να έρχονται έγκαιρα το πρωί και να συμμετέχουν στην πρωινή προσευχή. Ευθύνη των γονέων είναι να μεριμνούν γι’ αυτό, καθώς και για την έγκαιρη αποχώρηση των μικρών μαθητών το μεσημέρι, όταν σχολάμε. Παρατηρείται,ακόμη, συστηματικά πολλοί μαθητές να έρχονται με ελλιπή τα βιβλία τους. Φροντίστε εσείς, οι γονείς, ώστε να μην δημιουργούνται τέτοιου είδους προβλήματα.
Είναι πολύ σημαντικό να φροντίζετε τη σωστή διατροφή των παιδιών σας. Το κυλικείο ελέγχθηκε από την ειδική επιτροπή ελέγχου του και έγιναν συστάσεις να μην πουλάει μη επιτρεπόμενα είδη . Αν όμως δεν γίνει κάτι συντονισμένα και από εσάς δεν θα έχουμε αποτέλεσμα ως προς το να μάθουμε τα παιδιά μας να διατρέφονται σωστά.
Σας παρακαλούμε, λοιπόν, να προσέχετε τι παίρνουν μαζί τους τα παιδιά για να φάνε στο διάλειμμα. Αποφύγετε τα κρουασάν, τα πατατάκια, τα αναψυκτικά και ό,τι είναι ίσως φθηνό, κάνει όμως ζημιά στα παιδιά.
Ευχαριστούμε για την καλή συνεργασία .
Σε εφαρμογή των διατάξεων του υπουργείου, η τσάντα των παιδιών θα παραμείνει στο σχολείο για το διάστημα μέχρι τα Χριστούγεννα στις: 18/10, 24/10, 15/11, 29/11 και 13/12.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στη διεύθυνση https://schoolpress.sch.gr/11dimgian μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας με τον τίτλο «Ενδέκατο Βήμα», όπου δημοσιεύονται θέματα που αφορούν το σχολείο μας.
Με τιμή,
Ο σύλλογος διδασκόντων του 11ου Δημ. Σχ. Γιαννιτσών

ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ 2019
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 OΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΔΡΟΜΟΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΡΕΞΙΜΟ &;ΒΑΔΗΝ 1000μ.
Εκκίνηση: ώρα 11.30 π.μ. πλατεία ΕΠΟΝ – Τερματισμός : Πεζόδρομος, πλατεία ΕΠΟΝ
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ – ΤΡΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ 1000m
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΑΘΗΤΕΣ – ΤΡΙΕΣ ( ΕΝΙΑΙΑ )ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ Δ΄ – Ε΄ ΚΑΙ ΣΤ΄ ΤΑΞΗΣ. ( γεννημένοι κατά τα έτη 2008 -2007 -2006). Τα μικρότερα παιδιά τρέχουν με συνοδεία ενηλίκων.
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ: 11.30πμ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Η Εκκίνηση του Αγώνα Παιδιών θα γίνει στην πλατεία ΕΠΟΝ με κατεύθυνση προς την αρχή του πεζόδρομου ( Ράλλης ) στρίβοντας αριστερά στη οδό Κουγιουμτζίδη, στη συνέχεια αριστερά στην οδό Πλαστήρα και μετά από 400μ, στροφή αριστερά στην 0δόΤαβουλάρη για να βγούμε στον κεντρικό πεζόδρομο. Ο τερματισμός θα γίνει κάτω από την Αψίδα στην πλατεία ΕΠΟΝ.
ΧΩΡΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ: Πλατεία ΕΠΟΝ
Τα παιδιά που θα συμμετάσχουν στον αγώνα θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο συγκέντρωσης την KYΡΙΑΚΗ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ από ΤΙΣ 09.30 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 10.30 το αργότερο – τουλάχιστον 1ώρα και 30 λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα. Εκεί θα πρέπει να δηλώσουν την παρουσία τους στην Γραμματεία των αγώνων και να πάρουν αριθμό συμμετοχής και το μπλουζάκι των αγώνων.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΤΟΜΙΚΑ Η΄ ΚΑΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΟΜΑΔΙΚΑ ,ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
Στον αγώνα των μαθητών – τριών δεν θα υπάρχει κατάταξη, ούτε χρονομέτρηση, γιατί σκοπός είναι η χαρά της συμμετοχής, χωρίς συναγωνισμό.
Στον Τερματισμό θα δοθεί δίπλωμα συμμετοχής και εμφιαλωμένο νερό.
- ΝΙΚΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ Η΄ ΒΑΔΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ.
- ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ –ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ – ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Το ιατρικό προσωπικό του PELLAHALFMARATHON θα καλύψει τις ανάγκες του δρόμου των μαθητών. Οι μαθητές –τριες θα αγωνιστούν με αποκλειστική ευθύνη των κηδεμόνων τους.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ : ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ Δ. ΠΕΛΛΑΣ, ΤΗΛ 2382 3 50850 , ΥΠΕΥΘΥΝΗ : ΔΩΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΗ

Σχολιάστε

Top