ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Αγαπητοί γονείς,
Χριστός Ανέστη!
Με χαρά περιμένουμε να υποδεχτούμε τη Δευτέρα στις 10 Μαΐου τα παιδιά μας στην αγκαλιά του σχολείου και πάλι.
Οι οδηγίες σε σχέση με τον κορονοϊό ισχύουν όπως και πριν το κλείσιμο των σχολείων: μάσκες , προσοχή στην υγιεινή, δεν στέλνουμε παιδί άρρωστο στο σχολείο, ειδοποιούμε το σχολείο για απουσία μαθητή/μαθήτριας.
Η πρωινή προσέλευση των παιδιών είναι αυστηρά 8.00 μέχρι 8.15. Το σχόλασμα κοινό για όλους :13.15.
Με τη νέα ΚΥΑ, προστίθεται η υποχρέωση των self-tests. Κάθε παιδί , το πολύ 24 ώρες πριν έρθει στο σχολείο κάθε Δευτέρα , δηλαδή από το πρωί της Κυριακής και μετά, κάνει ένα αυτοδιαγνωστικό τεστ, ένα την εβδομάδα, με τη βοήθεια του γονέα που το παραλαμβάνει από όποιο φαρμακείο θέλει, δωρεάν, δηλώνοντας το ΑΜΚΑ του παιδιού. Στη συνέχεια, μπαίνει στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr. ( ή γράφει απλώς στο google: δήλωση αποτελέσματος self-test και βγαίνει η σελίδα) και δηλώνει το αποτέλεσμα του τεστ . Κατόπιν εκτυπώνει την κάρτα μαθητή που ο μαθητής οφείλει να έχει συνεχώς μαζί του στο σχολείο. Εννοείται ότι σε περίπτωση θετικού τεστ το παιδί δεν έρχεται στο σχολείο. Ακόμη, δεν επιτρέπεται να γίνει δεκτό στο σχολείο παιδί που δεν έχει δήλωση αρνητικού τεστ. Σε περίπτωση που το σπίτι δεν διαθέτει εκτυπωτή, μπορεί να γίνει χειρόγραφη δήλωση σύμφωνα με το υπόδειγμα στο τέλος του κειμένου. Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μπορείτε να απευθύνεστε στους δασκάλους ή στη δ/ντρια στο τηλέφωνο 6934635970.
Σας διαβεβαιώνουμε ότι κανένας δεν μπορεί να κάνει τεστ στα παιδιά σας παρά μόνο εσείς , οι γονείς τους.
Σας παρακαλώ, μην συγχρωτίζεστε, ιδιαίτερα την ώρα που περιμένετε να παραλάβετε τα παιδιά σας στο σχόλασμα. Χαιρόμαστε που είστε υπεύθυνοι και ευαισθητοποιημένοι γονείς και νοιάζεστε για την υγεία των παιδιών αλλά και όλων μας. Ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Σας υπενθυμίζουμε ότι στη διεύθυνση https://schoolpress.sch.gr/11dimgian μπορείτε να βρείτε την ηλεκτρονική εφημερίδα του σχολείου μας με τον τίτλο «Ενδέκατο Βήμα», όπου δημοσιεύονται θέματα που αφορούν το σχολείο μας.
Με τιμή,
Η Δ/ντρια και το διδακτικό προσωπικό του 11ου Δημ. Σχ. Γιαννιτσών

Σχολιάστε

Top