EIΣΑΓΩΓΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

intro

Ναι λοιπόν είναι γεγονός. Παρ’ όλες τις αντίξοες συνθήκες στις οποίες ζούμε, ναι τα καταφέραμε. Όχι μόνο επιβιώσαμε, αλλά ερχόμαστε δυναμικά  με νέο τεύχος και ολοκαίνουργια ομάδα δριμύτερη από ποτέ. Αν είστε φίλοι της επικαιρότητας, της μάθησης, βρίσκεστε στην κατάλληλη ιστοσελίδα.

Για το χριστουγεννιάτικο τεύχος επιλέξαμε κάποια θέματα που ελπίζουμε να σας αρέσουν. Όταν ακούμε Χριστούγεννα μας έρχονται στο μυαλό οι νόστιμες λαχταριστές συνταγές εκείνων  των ημερών. Ο Άγιος Βασίλης που τον περιμένουν όλα τα παιδιά ανυπομονησία, τα έθιμα που μας βάζουν στο θέμα των Χριστουγέννων, όπως ο στόλισμα  του δέντρου οι ευχές, τα κάλαντα. Α, ναι να μην ξεχάσουμε τα  παραμύθια των παππούδων μας που μας  βάζουν σε ένα γιορτινό κλίμα. Στο τεύχος αυτό επίσης θα υπάρξει αναφορά από τα παιδιά της Γ’ Γυμνασίου στο πώς «βλέπουν» γενικά την επανάσταση με αφορμή την Επανάσταση του 1821. Τέλος κάποιες σκέψεις για την εφηβεία από τα παιδιά της Α’ Γυμνασίου.

Και όλα αυτά σε μια χρονιά η οποία δεν ήταν όπως οι δύο προηγούμενες αλλά και πάλι ήταν δύσκολη εξαιτίας της πανδημίας. Ξεκινήσαμε τον Σεπτέμβριο με τις συνηθισμένες (πλέον) μάσκες  και τα αντισηπτικά. Τον Σεπτέμβριο εγκρίθηκε το εμβόλιο της Pfizer για ηλικίες άνω των 12. Ελπίζουμε να είναι η τελευταία χρονιά που το χαμόγελό μας το κρύβει η μάσκα.

Χρόνια Πολλά !

 

Από την σύνταξη