Υλικά
250γρ. μαύρη σοκολάτα με 60% κακάο
50γρ. καλαμποκοφρέτες
2κ.σ. φιστικοβούτυρο
Εκτέλεση
Στρώνουμε μια λαμαρίνα ή ένα μεγάλο ταψί με αντικολλητικό χαρτί ψησίματος . Κόβουμε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και τη βάζουμε σε ένα γυάλινο ή ανοξείδωτο μπολ μαζί με φιστικοβούτυρο . Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί , ανακατεύοντας συνεχώς με μια σιλικονάτη σπάτουλα μέχρι το μείγμα να ομογενοποιηθεί και να γίνει λείο . Θρυμματίζουμε και τις καλαμποκοφρέτες και τις προσθέτουμε στο μπολ με τη λιωμένη σοκολάτα , ανακατεύοντας απαλά μέχρι να ομογενοποιηθούν . Απλώνουμε το μείγμα σοκολάτας ομοιόμορφα στο ταψί και αφήνουμε στο ψυγείο 1-2 ώρες .
