Επιμέλεια: Θεοδώρα Δ.
Στην Αγγλία τον 16ο και τιςαρχές 17ου αι. μ.Χ., άνθρωποι συνήθιζαν να φτιάχνουν τις πίτες αυτές, τις οποίες γαρνίριζαν με μπαχαρικά και κρασί sherry.
Υλικά:
2 ποτήρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 1/2 ποτήρι γάλα
1 κουταλάκι βούτυρο
1 βανίλια
1/2 κουταλάκι μαγειρική σόδα
2 αυγά
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά με ένα δίχτυ. Βάζουμε λίγο από το μείγμα σε πολύ ζεστό αντικολλητικό τηγάνι σκέτο ή με ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι. Ψήνουμε κι από τις 2 πλευρές. Έτοιμα! Από πάνω μπορούμε να βάλετε μέλι , καρύδια ή πραλίνα φουντουκιού.
Πηγή: cookpad.com
