Το καλοκαίρι μου

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ1

Τώρα που κάθομαι και πάλι στο σχολικό θρανίο, ξαναθυμάμαι τις ώρες τεμπελιάς και ανεμελιάς που πέρασα το καλοκαίρι χωρίς άγχος για το σχολείο και το πρωινό ξύπνημα,  χωρίς την συνεχόμενη γκρίνια της  μαμάς  για διάβασμα.

Το καλοκαίρι, λοιπόν, το πέρασα όπως σχεδόν κάθε χρόνο με ατέλειωτο παιχνίδι με τους φίλους μου στην πλατεία του χωριού μου, βόλτες με τα ποδήλατα στα ξωκλήσια και τη λίμνη μας και καθημερινά θαλασσινά μπάνια στην περιοχή του Κανταρέ, όπου κάναμε τρελά παιχνίδια με την παρέα μου.

Όμως φέτος οι γονείς μου αποφάσισαν να περάσουμε και λίγες μέρες διακοπών στον αγαπημένο Βόλο, καθώς και στο βόρειο Πήλιο και συγκεκριμένα στον Αϊ – Γιάννη με τις φοβερές παραλίες και την τέλεια πεντακάθαρη θάλασσα. Κάθε μέρα πηγαίναμε για μπάνιο είτε στην θάλασσα είτε στην πισίνα του ξενοδοχείου, ενώ τα βράδια περπατούσαμε στο λιμάνι του Βόλου και απολαμβάναμε ωραία φαγητά. Bέβαια  δεν έλειψαν και οι επισκέψεις στις γύρω περιοχές.

Έτσι, πέρασα ένα θαυμάσιο καλοκαίρι όπως ακριβώς το ήθελα… Μακάρι  να κρατούσε περισσότερο και να συνέχιζα να περνάω τον χρόνο μου παίζοντας με τους φίλους μου.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ  ΤΖΑΝΑΒΑΡΑΣ  (Β2)

Σχολιάστε

Top