Spiderman: No Way Home

Το Spiderman: No Way Home αποτελεί την τρίτη, σε σειρά, ταινία της τριλογίας Spiderman με πρωταγωνιστή τον Tom Holland.

Η ταινία ξεκινάει εκεί ακριβώς όπου τελειώνει η προηγούμενη ταινία της τριλογίας, με τον Mysterio (Jake Gyllenhaal) να αποκαλύπτει την μυστική ταυτότητα του Peter Parker (Tom Holland) και επιπλέον να τον κατηγορεί για τον θάνατό του. Έτσι, ο έφηβος πρωταγωνιστής, στην προσπάθειά του να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που έχουν προκύψει και να διασφαλίσει ένα καλύτερο μέλλον γι’ αυτόν και τους φίλους του, στρέφεται στον Doctor Strange (Benedict Cumberbatch), έναν ισχυρό μάγο και μέλος των Avengers, για να τον βοηθήσει.  Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του ξορκιού όμως, συμβαίνουν μερικές επιπλοκές που εν τέλει οδηγούν στην καταστροφή του πολυσύμπαντος και έτσι, o Peter θα έρθει σε επαφή με τους Spiderman άλλων διαστάσεων, καθώς επίσης και με τους ‘’κακούς’’ τους οποίους αυτοί είχαν αντιμετωπίσει, μόνο που τώρα είναι ακόμα ζωντανοί και έτοιμοι να πάρουν εκδίκηση. Ο νεαρός ήρωας, πιστεύοντας πως όλοι αξίζουν μία δεύτερη ευκαιρία και πως μπορούν να εξιλεωθούν, αποφασίζει να μην τους αφήσει να αντιμετωπίσουν τη φρικτή μοίρα τους, αλλά να τους βοηθήσει να αλλάξουν και να έχουν ένα καλό τέλος.

unnamed (2)

Κατά τη γνώμη μου, το πιο ενδιαφέρον στοιχείο σε αυτήν την ταινία είναι η αλληλεπίδραση που υπάρχει ανάμεσα στους 3 Spidermen και στο πώς οι δύο υπερήρωες, που έχουν έρθει από διαφορετικές πραγματικότητες και είναι πιο έμπειροι, συμβουλεύουν τον τρίτο σαν να είναι ο μικρός τους αδερφός και τον αποτρέπουν από το να κάνει τα ίδια λάθη με αυτούς. Επιπλέον, γίνεται έντονα αισθητή και η σημασία που έχει για τον πρωταγωνιστή η οικογένεια και η φιλία και το πως αυτή τον οδηγεί στο να πάρει σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.  Τέλος, οι φανταστικές ερμηνείες όλων των ταλαντούχων ηθοποιών που πήραν μέρος στην ταινία, αλλά και τα απίστευτα σκηνικά, έφεραν την ταινία σε ένα άλλο επίπεδο, κάνοντας την παρακολούθησή της ακόμα πιο ευχάριστη και προσθέτοντας αγωνία στο κοινό.

unnamed (3)

Έχετε δει την ταινία; Ποια είναι η γνώμη σας για την συνεργασία των τριών Spiderman; Πώς σας φάνηκε το τέλος; Πιστεύεται πως θα ακολουθήσει και δεύτερη τριλογία Spiderman με πρωταγωνιστή τον Tom Holland, και αν ναι, τι προσδοκάτε από αυτήν;

Σωτηρία Κωστούρου

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης