Ταινίες που μας άρεσαν

ΑΠΟ: ΓΚΑΤΣΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ - Φεβ• 14•15

Ειμέλεια άρθρου: Γκαλτέμης Μιχαήλ- Γκούντη Αθηνά

FRIDAY THE 13TH

  Friday the 13thΜια παρέα νέων ανακαλύπτουν ένα εξοχικό σπίτι στην Crystal Lake και αποφασίζουν να περάσουν ειδυλλιακές διακοπές. Δεν ξέρουν όμως ότι σε αυτό το καταφύγιο θα ζήσουν τον τρόμο, καθώς παραμονεύει ο Jason και οι θανατηφόρες προθέσεις του. Μια ταινία παραγωγής 2009, με σκηνές που κόβουν την ανάσα, καταπληκτικά εφέ και ηθοποιία εξαιρετική.

 

SWEENEY TODD: THE DEMON BARBER OF FLEET

sweeney-todd

 Πριν  από 15 χρόνια ένας άντρας φυλακίστηκε στην άλλη άκρη του κόσμου για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε ποτέ. Η δίκη ήταν στημένη, ο δικαστής διεφθαρμένος. Θύμα της υπόθεσης ο κουρέας Μπέντζαμιν Μπάρκερ, σύζυγος της γοητευτικής Λούσι και πατέρας της Γιοχάνα. Όμως ο Μπάρκερ δεν είναι από τους ανθρώπους που ξεχνούν. Επιστρέφοντας στο Λονδίνο, ανακαλύπτει μια τραγική εξέλιξη των πραγμάτων και εμφανίζεται με το ψευδές όνομα Sweeney Todd. O Todd θα γυρέψει εκδίκηση και η ιστορία θα πάρει μια εντελώς απρόσμενη πλοκή. Παραγωγή 2007, με πασίγνωστους ηθοποιούς, όπως Johnny Depp, H.B. Carter, το γοτθικό αυτό μιούζικαλ είναι ένα Must !

 

 

 BRUCE ALLMIGHTY

bruce1

Ο Bruce, ένας παραπονιάρης τηλεοπτικός ρεπόρτερ θεωρεί τον Θεό υπεύθυνο για όλες τις κακοτυχίες του. Όταν όμως ο Θεός του εμφανίζεται με σάρκα και οστά, του δίνει την θέση Του για 1 εβδομάδα, ένα προνόμιο που ο Bruce εκμεταλλεύεται εντελώς εγωιστικά, αδιαφορώντας για τους άλλους. J. Carrey, J. Aniston και Μ. Freeman συνθέτουν το ρόστερ των ηθοποιών και είναι σίγουρο ότι θα σας κάνουν να γελάσετε με την καρδιά σας !

Σχολιάστε

Top