Βιβλιοπαρουσίαση- Τελειώνει με εμάς

τελειωνει-με-εμαςΗ ζωή δεν ήταν εύκολη για την Λιλί, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να δουλέψει σκληρά για να εκπληρώσει όλα όσα ονειρευόταν. Αφού έφυγε από τη μικρή πολύ του Μέιν , σπούδασε, μετακόμισε στη Βοστόνη και άνοιξε τη δική της επιχείρηση . Έτσι, όταν γνωρίζει τον γοητευτικό νευροχειρουργό Ράιλ Κινκέιντ, ξαφνικά η ζωή της φαντάζει πολύ όμορφη για να είναι αληθινή.

Ο Ράιλ είναι δυναμικός, πεισματάρης, ίσως και λίγο αλαζόνας. Όμως είναι ευαίσθητος, πολύ ευφυής κι έχει αδυναμία στη Λιλί. Και όταν φοράει ρούχα χειρουργού γίνεται ακόμα πιο γοητευτικός . Η Λιλί δεν μπορεί να τον βγάλει από το μυαλό της . Ωστόσο η τεράστια απέχθεια του για τις σχέσεις είναι ανησυχητική. Και παρόλο που η Λιλί γίνεται εξαίρεση στον κανόνα του, δεν μπορεί να μην αναρωτηθεί για ποιο λόγο ο Ράιλ αποφεύγει να δεσμευτεί.

Όμως δεν την κατακλύζουν μόνο τα ερωτηματικά για τη σχέση της αλλά και οι σκέψεις της για τον Άτλας Κόριγκαν-τον πρώτο της ερωτά που τη δένει με το παρελθόν που άφησε πίσω της. Ήταν η αδελφή ψυχή και ο προστάτης της. Όταν ξαναεμφανίζεται, ξαφνικά ό,τι έχει χτίσει η Λιλί με τον Ράιλ απειλείται…

Αλεξάνδρα Αθηνά Παπαδοπούλου, μαθήτρια της Β΄Τάξης

 

Το βιβλίο συνεχίζεται με το “Αρχίζει με εμάς”…