Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε, των Μ. Κοπανέζου και Θ. Καμπούρη

Η ομάδα του 2ου ΓΕΛ Καλύμνου

Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε

του Μανόλη Κοπανέζου και Θεόφιλου Καμπούρη


Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με 2-1 κόντρα στο Αρένων και στο ΕΠΑΛ η ομάδα μας του Βόλεϊ ανέλαβε να αντιμετωπίσει την αντίστοιχη ομάδα του 2ου ΓΕΛ Κω . Με σίγουρα πιο δύσκολο έργο από τα προηγούμενα δυο παιχνίδια  δεν κατάφερε να  πάρει άλλη μια νίκη καθώς πάλεψε μόνο σε δεύτερο σετ κόντρα σε μια ομάδα που παρουσιάστηκε  πιο έτοιμη και καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα να χάσει με 2-0.

Πρώτο  σετ: Η ομάδα μας ουσιαστικά δεν μπήκε ποτέ στο πρώτο σετ δίνοντας την ευκαιρία στο Λύκειο τις Κω να κάνει μια καλή προπόνηση και να το παίρνει πολύ εύκολα με 4 – 25. Οι χαλασμένες υποδοχές, τα  εύκολα περάσματα και οι απαντήσεις στην επίθεση που δεν ήρθαν ποτέ σε συνδυασμό με το δυνατό ξεκίνημα και τη σταθερή απόδοση  των αντιπάλων χάρισαν στην ομάδα μας μόλις 4 πόντους χωρίς να μπορεί να  αντιδράσει σε κανένα σημείο του σετ.

Δεύτερο σετ: Μετά το κακό πρόσωπο το οποίο δείξαμε  στο πρώτο σετ έπρεπε κάποιος να δώσει το σύνθημα ώστε  να επιστρέψει και να παλέψει για το ματς. Αυτόν τον ρόλο τον έπαιξε ο Προπονητής μας αλλά και γυμναστής του σχολείου μας ο Κύριος Σακελλάρης Κουτσουράης ο οποίος σε όλη την διάρκεια του πρώτου σετ ήταν σε ένταση και πάθος,  χαρακτηριστικά τα οποία μετέδωσε στους παίκτες .

Παρακολουθώντας ένα διαφορετικό παιχνίδι και από τις δυο πλευρές το παιχνίδι έγινε ντέρμπι με αλλεπάλληλα  σερί οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες σχεδόν σε όλο  το σημείο του σετ μέχρι το 23-23, όπου με έναν τυχερό πόντο για  την αντίπαλη ομάδα  έφερε το παιχνίδι εκεί που ήθελε και τελικά πήρε το σετ και την νίκη με 23-25. Τα παιδιά κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια κυνηγώντας όλες τις μπάλες με δυνατά και αποφασιστικά τελειώματα αλλά και δυνατές άμυνες   και κόντραραν στα ίσια μια καλύτερη ομάδα.Κύριος εκφραστής στην αντεπίθεση αυτή ήταν ο Στράτος Γερακιός, που ήταν και καλύτερος παίκτης για την ομάδα μας, χωρίς βέβαια να ξεχνάμε την μεγάλη συνεισφορά όλων των παικτών.

Ένα μεγάλο μπράβο και συγχαρητήρια στα παιδιά και  των δύο ομάδων!

 

 

1 σχόλιο στο Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε, των Μ. Κοπανέζου και Θ. Καμπούρη

  1. Ο/Η viron25 λέει:

    Πολύ ενδιαφέρον άρθρο!!

Σχολιάστε

Top