«Τα παραμύθια του κόσμου στη Χριστουγεννιάτικη Κομοτηνή»

Χριστουγεννιάτικος στολισμός στο πάρκο της Κομοτηνής

Τα Χριστούγεννα είναι μια εποχή χαράς και γιορτής. Είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε με την οικογένεια και τους φίλους μας και να απολαύσουμε την ομορφιά της εποχής. Στην Κομοτηνή, ο φετινός χριστουγεννιάτικος στολισμός του πάρκου είναι ένας από τους πιο όμορφους στην Ελλάδα. Το πάρκο της Αγίας Παρασκευής είναι γεμάτο με χριστουγεννιάτικα δέντρα, λαμπάκια και φιγούρες. Πολλά λαμπάκια είναι τοποθετημένα στα δέντρα και στα δρομάκια κι ανάμεσά τους ξεχωρίζουν πολλές χριστουγεννιάτικες φιγούρες: τάρανδοι, αρκουδάκια και άλλα ζώα, ήρωες από παραμύθια.

Το κεντρικό σημείο του πάρκου είναι ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο που έχει ύψος 20 μέτρα και είναι διακοσμημένο με εκατοντάδες λαμπάκια. Γύρω από το δέντρο υπάρχουν φιγούρες από τα παραμύθια, όπως ο Άγιος Βασίλης, ο Ρούντολφ και τα ξωτικά. Σκηνικά από αγαπημένα παραμύθια, όπως η Χριστουγεννιάτικη ιστορία, ο Μικρός Πρίγκιπας, ο Παπουτσωμένος Γάτος,, ο Εγωιστής γίγαντας, δημιουργούν μια ατμόσφαιρα μαγείας και θαύματος. Το θεματικό πάρκο «Τα παραμύθια του κόσμου στη Χριστουγεννιάτικη Κομοτηνή» άνοιξε στις 9 Δεκεμβρίου, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση έως τις 6 Ιανουαρίου 2024. Οι αγαπημένοι χαρακτήρες, όπως ο Μικρός Πρίγκιπας, η Χάιντι, ο Παπουτσωμένος Γάτος, ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, ο Εγωιστής Γίγαντας, ο Μόγλης και ο Σκρούτζ, θα πρωταγωνιστήσουν σε αυτά τα παραμυθένια Χριστούγεννα. Κάθε επισκέπτης θα λάβει ένα διαβατήριο κατά την είσοδό του, προσφέροντας μια πρωτότυπη εμπειρία και μια μνημειώδη ανάμνηση σε όλα τα παιδιά.

Ο χριστουγεννιάτικος στολισμός του πάρκου της Κομοτηνής είναι μια μοναδική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη. Είναι μια ευκαιρία μικροί και μεγάλοι να απολαύσετε την ομορφιά των Χριστουγέννων και να δημιουργήσετε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

Πέτρος Κασάπης Β5

Κων/νος  Πασχαλίδης Β3

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης