Δεν σταματάμε εδώ…

ΑΠΟ: ΦΑΡΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΘΥΜΙΟΣ - Νοε• 27•14

Στα πλαίσια των μαθητικών-σχολικών αγώνων δημιουργήθηκαν σχολικές ομάδες ανάλογα με τα αθλήματα. Αρχικά, η πιο πετυχημένη ομάδα μέχρι τώρα είναι η ποδοσφαιρική μας ομάδα, η οποία κατέκτησε τη πρώτη θέση στους αγώνες που διεξάχθηκαν στο Πανθρακικό Στάδιο της Κομοτηνής και πήραν μέρος ομάδες σχολείων από όλο τον νομό. Σε αυτήν συμμετείχαν παιδιά και από τρεις τάξεις του λυκείου μας. Νίκησαν και στον τελικό και στον ημιτελικό, το 2ο Γελ Κομοτηνής και τον λύκειο του Ιάσμου αντίστοιχα, με το ίδιο σκορ 1-0football_2015.

Επίσης οι ομάδες βόλλευ κοριτσιών και αγοριών κατάφεραν να φτάσουν επάξια στο τελικό αλλά ηττήθηκαν. Ήταν αξιόλογοι των αντιπάλων απλά οι αγώνες κρίθηκαν στις λεπτομέρειες. Επιπλέον η ομάδα πετοσφαίρισης έχει περάσει στον τελικό και αναμένουμε.

Τέλος ,  σημαντικότερο γεγονός είναι οι αγώνες μπάσκετ της σχολικής ομάδας . Η ομάδα παίζει την άλλη βδομάδα με το 1ο Γελ κάτι που πάει να πει derby και έναν πολύ δυνατό, παθιασμένο αγώνα. Η ομάδα μας έχει δείξει πολύ καλά στοιχειά αθλητισμού και υψηλό επίπεδο ικανοτήτων στο άθλημα.

ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ…

Αρθρογράφοι: Κατσαούνης Αριστείδης – Φαρασόπουλος Ευθύμιος

Σχολιάστε

Top