Metallica-Master of Puppets album review

ΑΠΟ: ΣΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Ιαν• 14•15
Metallica-Master of Puppets album review

Το Master of Puppets είναι ο τρίτος studio δίσκος των Metallica και κυκλοφόρησε το 1986. Ήταν ο πρώτος δίσκος του συγκροτήματος που ανακυρήχτηκε χρυσός, πουλώντας πάνω από 500.000 αντίτυπα.Το 1991 είχε πουλήσει 4.578.000 αντίτυπα, ενώ σήμερα έχει χαρακτηριστεί έξι φορές πλατινένιος με πάνω από έξι εκατομμύρια πωλήσεις.

Τραγούδια:

1.Battery

2.Master of Puppets

3.The Thing That Should Not Be

4.Welcome Home (Sanitarium)

5.Disposable Heroes

6.Leper Messiah

7.Orion(instrumental)

8.Damage Inc.

Μέσω του Battery ο James Hetfield(Vocalist,ryth guitarist)μιλάει για το πόσο δυνατό είναι το κύμα του Thrash/Speed Metal και ότι θα μείνει ζωντανό στα ραδιόφωνα για δεκαετίες.

Στο Master of Puppets διηγείται μια ιστορία για τα ναρκωτικά και το πώς καταστρέφουν το μέλλον των ανθρώπων.Το εμπνεύστηκε απο έναν φίλο του ο οποίος έκανε χρήση ηρωίνης και σταμάτησε να είναι ο άνθρωπος που ήταν.Επίσης περιέχονται δύο απο τα καλύτερα solo στην ιστορία των metallica.

Το The Think That Should Not Be είναι ένα τραγούδι για τον cthulhu ένα γιγάντιο ΄θεό΄ που ζει στα βάθη της θάλασσας και βλέπει τον κόσμο μισός χταπόδι μισός άνθρωπος με φτερά δράκου αποτελεί θεότητα για εκατομμύρια οπαδούς.

Το Welcome Home (Sanitarium) μιλάει για ένα οποίος ειναι κλεισμένος σε ένα σανατόριο αλλα δεν είναι άρρωστος.

Το Disposable Heroes είναι γραμμένο για τους βετεράνους και τους στρατιώτες που χάνουν άδικα την ζωη τούς και είναι υποχρεωμένοι να υπακούν εντολές ακόμα και αν αυτο είναι ο θάνατος.

Το Damage Inc. μιλάει για την βιαιότητα και την σκληρότητα στις μέρες μας.

 

Σχολιάστε

Top