Τα Χαρακτηριστικά των «ψαριών»

ΑΠΟ: chalilimpb - Φεβ• 25•15

20 Φεβρουαρίου ως τις 20 Μαρτίου

Στοιχείο: Νερό
Προτερήματα:Ευαίσθητος, διαισθητικός, ανιδιοτελής, ιδεαλιστής
Μειονεκτήματα: Μυστικοπαθής, εύθικτος, άβουλος, ευπαθής
Κυρίαρχος Πλανήτης: Ποσειδώνας
Σύμβολο: Ψάρι
Απόφθεγμα:Πιστεύω

Ευαίσθητα σημεία σώματος: Πόδια, δάχτυλα, λεμφαδένες
Λίθοι: Πέτρα του φεγγαριού
Φυτά: Νούφαρα, ιτιά, συκιά
Χρώματα: Μωβ, γαλαζοπράσινες αποχρώσεις, πορφυρό
Ταιριάζει με: Υδροχόο, Καρκίνο, Σκορπιό
Διάσημοι Ιχθείς: Αναϊς Νιν, Ρενουάρ, Ελίζαμπεθ Τέιλορ, Μιχαήλ Γκορμπατσόφ, Γκλεν Γκλόουζ, Αλέν Προστ, Νίνα Σιμόν, Λουίς Μπουνιουέλ, Λίζα Μινέλι

Οι Ιχθείς είναι το 12ο ζώδιο του ζωδιακού. Είναι το τρίτο από τα ζώδια του χειμώνα και σηματοδοτεί το τέλος του. Επίσης είναι  το πιο ευαίσθητο από τα ζώδια του νερού, τα κύρια χαρακτηριστικά του οποίου είναι, οι ανεπτυγμένες δυνάμεις του ουσιαστικού συναισθήματος και της βαθύτατης αγάπης, η συμπόνια, η πνευματική εκλέπτυνση, η αντίληψη, η οξύτατη διαίσθηση, η προσαρμοστικότητα, η σύγχυση, η θυσία. Η μυστικοπάθεια που έχουν, κάνει πολλούς να διαπιστώνουν πόσο λίγα πράγματα γνωρίζουν για τη ζωή τους, αφού κρατάνε πολλά μόνο για τον εαυτό τους, αφήνοντας συχνά να αιωρείται ένα πέπλο μυστηρίου.

Οι Ιχθείς συνήθως συναντούν πολλές δυσκολίες στη ζωή τους και η πιθανότητα να πέσουν θύματα εξαπάτησης ή πλάνης είναι μεγάλη, αφού βλέπουν πάντα το καλό μέρος στην προσωπικότητα των ανθρώπων και είναι πρόθυμοι να βοηθήσουν όπου τους έχουν ανάγκη.Η αγάπη των Ιχθύων για το άπιαστο όνειρο, τους φέρνει συχνά σε επαφή με το μυστικισμό και είναι πολύ καλοί επάνω σε μία βαθύτατη έρευνα ανάλογων θεμάτων. Στις προσωπικές τους σχέσεις είναι ιδιαίτερα συναισθηματικοί, ξέρουν να αγαπούν βαθιά και να δίνονται ολοκληρωτικά στις σχέσεις τους.Παρόλα αυτά θεωρείται ένα από τα πιο άπιστα ζώδια, λόγω της πολυπλοκότητάς του και της ικανότητας που έχει να κρύβεται πολύ καλά.Το σύμβολο του είναι το ψάρι.

ΠΗΓΗ: http://www.womenonly.gr/summary.asp?catid=13442

Σχολιάστε

Top