Apple Watch!(Το έξυπνο ρολόι της apple)

ΑΠΟ: ΣΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ - Απρ• 01•15

Το Apple Watch είναι ένα ρολόι SmartWatch που δημιουργήθηκε από την Apple και ανακοινώθηκε από τον Tim Cook στις 9 Σεπτεμβρίου του 2014. Έχει δυνατότητες παρόμοιες με άλλες συσκευές SmartWatch, όπως το Jawbone Up, Nike + FuelBand και Fitbit. Το ρολόι της Apple θα πρέπει να χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με το iPhone 5 ή ένα νεότερο μοντέλο iPhone. Είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις αρχές του 2015.

Χαρακτηριστικά

Το Apple Watch θα συνεργάζεται με το Apple Pay, μια υπηρεσία πληρωμών μέσω κινητού. Το Apple Watch είναι σε θέση να λαμβάνει τηλεφωνικές κλήσεις, καθώς και iMessage και κείμενα SMS. Το Apple Watch μπορεί να παρακολουθεί την υγεία, να τρέχει εφαρμογές τρίτων και να χρησιμοποιήστε το χαρακτηριστικό της Apple, το Handoff εφ “όσον έχετε στην κατοχή σας μια άλλη συσκευή της Apple. Μπορεί να ελέγξει την Apple TV, καθώς και να ενεργεί ως ένα walkie-talkie και ένα σκόπευτρο για την κάμερα του iPhone.

Τεχνολογία

Το Apple Watch χρησιμοποιεί τα νέα Apple S1 chip, τα οποία διαφημίζονται από την Apple ως «μια ολόκληρη αρχιτεκτονική του υπολογιστή σε ένα μόνο chip». Χρησιμοποιεί επίσης μια γραμμικό ενεργοποιητή με το όνομα «Taptic Engine» για να παρέχει απτική ανάδραση όταν λαμβάνεται ένα σήμα ή μια ειδοποίηση. Το ρολόι είναι εξοπλισμένο με ένα ενσωματωμένο αισθητήρα καρδιακού ρυθμού, το οποίο χρησιμοποιεί τόσο υπέρυθρες και ορατό φως LED όσο και φωτοδιόδους.

Το ρολόι είναι συμβατό με το iPhone 5, iPhone 5C, το iPhone 5S, iPhone 6 και το iPhone 6 Plus τρέχει iOS 8, όπου συνδέεται μέσω Wi-Fi ή Bluetooth.

ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΦΥΕΣΤΑΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΒΑΣIΛΕΙΟΥ

πηγή:wikipedia

Σχολιάστε

Top