Η διάσωση της Μαμαστρούγ από την κατάρα

Μια φορά και έναν καιρό σε ένα μυστηριώδες δάσος υπήρξε ένα μικρό μανιταρίσιο χωριό. Η αρχηγός του χωριού ήταν η Μαμαστρούγ. Η Μαμαστρούγ είχε μια κατάρα, η οποία την έκανε άρρωστη βαριά. Ο άντρας της ο ΤΟΡ G είχε βρει τη λύση για τη θεραπεία. Έπρεπε να καταστρέψει τον ΝΙΟ ΝΙΟ, αυτόν που κρατούσε και είχε κρύψει τον πάπυρο που μπορούσε να αντιστρέψει την κατάρα. Ο TOP G μάζεψε ένα στρατό από στρουγάκια. Θυμήθηκε ακόμη πως του χρωστούσε χάρη, ο Κράτος, ένας Θεός που τον είχε βοηθήσει στο παρελθόν να γίνει βασιλιά του Ολύμπου. Ο TOP G με τον στρατό του μετά από κάποιες εβδομάδες φτάσανε στον Όλυμπο. Εκεί, ο Κράτος δέχτηκε να τον βοηθήσει και όλοι μαζί προχώρησαν για το καταφύγιο του NIO NIO.  Αυτό όμως που δεν ξέρουμε ήταν ότι ο NIO NIO είχε προετοιμαστεί και είχε πληρώσει έναν μισθοφόρο, τον τρομερό Ρομπέν των κακών που είχε σνάιπερ και σιγαστήρα.  Στο πλευρό του  NIO NIO ήταν ο Μόρφιους και τα φοβερά αδέρφια Μάτριξ, τα οποία είχαν βάλει στρατό γύρω από το καταφύγιο.

Φτάνοντας στο καταφύγιο ο Κράτος, ο TOP G και τα στρουγάκια δεν έχασαν το θάρρος τους και ο πόλεμος ξεκίνησε. Τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά για τον NIO NIO. Ο Ρομπέν των κακών είδε με  το σκόπευτρό του τον στρατό τους εξοντωμένο. Τα αδέρφια Μάτριξ, που είχαν μείνει μέσα στο καταφύγιο,  μπροστά στην απειλή κάλεσαν τον αδερφό του TOP G, τον Τρίσταν Τέιτ να πολεμήσει εναντίον του, γιατί από χρόνια ήταν εχθροί.

Οι αδερφοί Μάτριξ αποφάσισαν να βγουν από το καταφύγιο για να αντιμετωπίσουν πρόσωπο με πρόσωπο τους αντιπάλους. Μόλις βγήκαν έξω, ο πόλεμος ανάμεσα στους εχθρούς ξέσπασε ακόμα δυνατότερος. Τα στρουγάκια, ο TOP G και ο Κράτος είχαν τη θεϊκή δύναμη μαζί τους και έτσι κέρδισαν τη μάχη. Πήραν τον πάπυρο και γιάτρεψαν την Μαμαστρουγ.

Ο Ρομπέν των κακών που είχε δει την ήττα, αποφάσισε να ξεφύγει. Καθώς έτρεχε μακριά, είδε στον ουρανό κάτι λαμπερό να πηγαίνει προς το μέρος του. Συνειδητοποίησε πως ήταν η αδερφή του, η Βαλκυρία Τρίνιτη, η οποία έσπευσε να τον σώσει. Έτσι από τους κακούς ο Ρομπέν των κακών σώθηκε, οι υπόλοιποι έχασαν, ο TOP G γιάτρεψε τη Μαμαστρούγ και ζήσαν αυτοί καλά και μεις χειρότερα;

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης