Το 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας κατακτά την πρώτη θέση στο Company Junior του Junior Achievement!

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα και κείμενο

Το σχολείο μας συμμετείχε την Πέμπτη 18 Μαΐου στον τελικό του Junior Achievement, στην κατηγορία Company Junior (ΣΤ” δημοτικού και γυμνάσιο). Το Junior Achievement είναι διεθνής εκπαιδευτικός οργανισμός που σκοπό έχει να εφοδιάζει τους νέους με δεξιότητες και γνώσεις που χρειάζονται για να βγουν άρτια προετοιμασμένοι στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο και να συμβάλλει σε ένα λαμπρότερο μέλλον για την επόμενη γενιά καινοτόμων επαγγελματιών που θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας για όλους.

 
Συμμετοχή μας ήταν η επιχείρηση AutoGuard που είναι καρπός συνεργασίας των Ομίλων Αυτοκίνησης και Οικονομικού Αλφαβητισμού. Είχαμε ήδη προκριθεί στην τελική τριάδα -μεταξύ εκατό σχολείων που συμμετείχαν πανελλαδικά στην κατηγορία μας- και συναγωνιστήκαμε για την κατάκτηση της κορυφής. Οι μεγάλοι τελικοί έγιναν στο Θόλο του Κέντρου Πολιτισμού «Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος», παρουσία πληθώρας σημαντικών προσωπικοτήτων του εκπαιδευτικού, επιχειρηματικού και δημοσιογραφικού χώρου, οι οποίοι μάλιστα επάνδρωναν την κριτική επιτροπή.
Στους συνδέσμους που ακολουθούν μπορείτε να δείτε πλάνα και φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Αφήστε το σχόλιο σας στο "Το 5ο Πρότυπο Γυμνάσιο Χαλκίδας κατακτά την πρώτη θέση στο Company Junior του Junior Achievement!"

Σχολιάστε

Top