Επιμέλεια άρθρου: Βίβιαν Καραγιάννη
ΥΛΙΚΑ
- -4 τορτίγιες, ολικής άλεσης
- -4 φέτες τυρί
- -200 γρ. τυρί κρέμα
- -2 πράσινα μαρούλια
- -2 καρότα, τριμμένα
- -2 ντομάτες, κομμένες σε φέτες
- -1 αγγούρι μεγάλο, κομμένο σε ροδέλες
- -1/4 κ.γ. θυμάρι, μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- 1.Σε ένα μπολ ρίχνουμε το τυρί κρέμα, , το θυμάρι και ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι.
2.Κατόπιν, απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μία τορτίγια, την αλείφουμε με λίγο από το παραπάνω μείγμα, προσθέτουμε 2 φύλλα μαρουλιού, καρότο, ντομάτα, αγγούρι, καλύπτουμε τα λαχανικά με μία φέτα τυρί και τυλίγουμε την τορτίγια σε ρολό.
3.Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.
Συμβούλη: Μπορούμε να ψήσουμε τις τορτίγιες σε ένα τηγάνι, ώστε να λιώσει το τυρί.