Διάκριση 8ου Γ/σίου στον Διαγωνισμό «Stop Bullying School Band Contest Festival 2017»

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Ιουν• 30•17

 

18405557_664552403755517_1596262641_o IMG_20170506_113106

Οι μαθητές του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, με τις επιτυχίες τους, μας έκαναν για άλλη μια φορά υπερήφανους.

Το 8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας με δύο τραγούδια του, συμμετείχε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Τραγουδιού που διοργάνωσαν οι εκδόσεις «Άγκυρα» με τίτλο «Stop Bullying School Band Contest Festival 2017».

Μαθητές από όλες τις περιοχές της χώρας και όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, ετοίμασαν τα δικά τους antibullying τραγούδια, γράφοντας τη μουσική και τους στίχους,  τα οποία αντιπροσωπεύουν σχεδόν όλα τα είδη μουσικής: Pop, Rock, R&B, Soul, Progressive Rock, Rap αλλά και Παραδοσιακή.

Δύο λοιπόν μουσικοί συνθέτες, τρεις στιχουργοί, δύο κιθαρίστες, ένας πιανίστας και ένας ντράμερ, πλαισιωμένοι από μια ομάδα μαθητών της χορωδίας του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, βρέθηκαν στο Δημαρχείο της Κηφισιάς, το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και παρουσίασαν δημόσια τα τραγούδια «Αυτός που πονά» του μουσικού συγκροτήματος του σχολείου με τίτλο 3FM (3 For Music) και «Υπάρχουμε και εμείς» του μουσικού συγκροτήματος του σχολείου με τίτλο «Όγδοο».

Και τα δύο τραγούδια του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας κατάφεραν να μπουν στην πρώτη δεκάδα τραγουδιών. Οι μαθητές μας χειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που παρακολουθούσε το φεστιβάλ και ο ενθουσιασμός όλων όσων βρέθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων του Δήμου Κηφισιάς ήταν μεγάλος.

Σε λίγο καιρό θα ακούσουμε τα δέκα πρώτα τραγούδια, σε CD που θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις «Άγκυρα». Μέσα σε αυτά τα δέκα τραγούδια θα είναι και τα δύο τραγούδια των μαθητών της πόλης μας, της Γλυφάδας.

Ο Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας κ. Κωνσταντίνος Καραγγελής απευθυνόμενος στους μαθητές, ανέφερε ότι «ένα από τα κύρια μελήματα του σχολείου, είναι να αναδεικνύει τα ταλέντα των μαθητών» και συνέχισε, «μας κάνατε όλους υπερήφανους, δείξατε σε όλους την αξία σας και τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας, αυτή τη δύναμη που σίγουρα θα σας οδηγήσει στο μέλλον  να πετύχετε σε ότι σας αρέσει, σε ότι σας εμπνέει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους είσαστε εκεί για τη συγκίνηση που μας χαρίσατε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης, στον εμψυχωτή και πάντα πρωτοπόρο, τον άνθρωπο που βρίσκεται μπροστά σε όλα, τον άνθρωπο που είναι η ψυχή της χορωδίας του σχολείου μας, που βρίσκεται πάντα δίπλα στα παιδιά μας και βοηθά στην ανάδειξη του ταλέντου τους, στον καθηγητή μουσικής κ. Παντελή Σκλαβούνο».

Συνεχίζοντας λοιπόν Παντελή, Αντρέα, Τζωρτζίνα Λ. και Κέλλυ, Πέτρο, Δημήτρη, Χρήστο, Μαρία, Ελένη, Νεκταρία, Εύη, Δέσποινα, Τζωρτζίνα Εξ., Ειρήνη, Χρύσα, Αναστασία, Σταύρο, Χάρη, Μάνο, Χαράλαμπε, Μιχαήλ, θα πρέπει να είστε υπερήφανοι για αυτό που καταφέρατε, γιατί καταφέρατε έναν άθλο, γιατί κάνατε να ακουστεί ένα πολύ δυνατό χειροκρότημα για εσάς τους ίδιους και το 8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Ευχόμαστε πάντα επιτυχίες στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας.

Ο Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, Κωνσταντίνος Καραγγελής

Σχολιάστε

Top