Η χορωδία του σχολείου υποστηρίζει το κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Γλυφάδας

ΑΠΟ: 8ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ - Ιουν• 30•17

18404067_10210804598364818_1324796066544341784_o(1)

Τη Δευτέρα 8 Μαΐου 2017 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, στο νέο Δημαρχείο της Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση προς τιμήν των εθελοντών καθηγητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου.

Η χορωδία και η ορχήστρα του σχολείου μας, με υπεύθυνο τον καθηγητή μουσικής κ. Παντελή Σκλαβούνο, κλήθηκε να συμμετάσχει στην Εκδήλωση αυτή, που ήταν αφιερωμένη στους εθελοντές καθηγητές ενισχυτικής διδασκαλίας.

Οι μαθητές του σχολείου μας, έκαναν για ακόμα μια φορά όλους εμάς να αισθανθούμε υπερήφανοι που βρισκόμαστε μαζί τους και δουλεύουμε δίπλα τους εδώ στο 8ο Γυμνάσιο Γλυφάδας.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Παπανικολάου, την Αντιδήμαρχο κ. Νατάσσα Αργυροπούλου, τον Αντιδήμαρχο κ. Μάριο Κασσέρη, την κ. Άννυ Καυκά, τον κ. Αιμίλιο Βουγιουκλάκη και τους υπόλοιπους  Δημοτικούς Συμβούλους που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση, για τα θερμά τους λόγια.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τα καλά τους λόγια και τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν στα παιδιά της χορωδίας την υπεύθυνη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και πρώην διευθύντρια του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας κ. Ερμιόνη Κοροσίδου – Καρρά και την πρώην καθηγήτρια του σχολείου μας κ. Νάντια Γερονικολού.

Χορηγός της εκδήλωσης αυτής ήταν ο πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Γλυφάδας κ. Νικόλαος Παπάζογλου, ο οποίος στηρίζει το κοινωνικό φροντιστήριο και βρίσκεται πάντα δίπλα μας, σε ό,τι του ζητήσει το σχολείο μας.

Ευχαριστούμε τον καθηγητή μουσικής κ. Παντελή Σκλαβούνο γιατί με τη συνεχή παρουσία του και τις παρεμβάσεις του, τα παιδιά μας αναδεικνύουν το ταλέντο τους στη μουσική και το τραγούδι.

Ο Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας, Κωνσταντίνος Καραγγελής

Σχολιάστε

Top