Ταινίες του 2017

ΑΠΟ: patsiolian - Απρ• 25•17

Το 2017 ήρθε και μαζί με αυτό αξιόλογες παραγωγές στον κινηματογράφο που έχουν λάβει ήδη καλές κριτικές και είναι αγαπητές στο κοινό. Σας παρουσιάζω μερικές  ταινίες που περιμένουμε αγωνιωδώς τη φετινή χρονιά.

Η Πεντάμορφη και το Τέρας

movie1

Η ιστορία και οι χαρακτήρες που το κοινό λάτρεψε παίρνουν μια πιο διευρυμένη μορφή επιστρέφοντας με μια διασκευή του κλασσικού αριστουργήματος κινουμένων σχεδίων της Disney «Η Πεντάμορφη και το Τέρας». Το έργο ακολουθεί το υπέροχο ταξίδι της Μπελ, μιας πανέμορφης και ανεξάρτητης νεαρής κοπέλας, που φυλακίζεται από ένα Τέρας στο κάστρο του. Παρά τους φόβους της, γίνεται φίλη με τα μαγεμένα αντικείμενα  που ζουν στο κάστρο και μαθαίνει πώς να κοιτά πίσω από την απόκοσμη παρουσία του Τέρατος, ανακαλύπτοντας την ευγενική καρδιά του Πρίγκιπα που κρύβεται μέσα του.

Διάρκεια: 123′

Κατηγορία: Οικογενειακή

Οι μαχητές των δρόμων 8 (Fast and furious 8)

movie2

Στην όγδοη ταινία της πολύ πετυχημένης σειράς ταινιών Fast & Furious η παρέα, μετά το γάμο του Ντομ και της Λέτι και την αποχώρηση από την ενεργό δράση του Μπράιαν και της Μία, προσπαθεί να ζήσει μια φυσιολογική ζωή. Όταν, όμως, η Σίφερ, μια μυστηριώδης γυναίκα, σαγηνεύει τον Ντομ και τον παρασύρει στον κόσμο του εγκλήματος, εκείνος προδίδει τα κοντινά του πρόσωπα,  η οικογένεια διαλύεται και η ομάδα, με επικεφαλής τον Χομπς που για χάρη του Ντομ πέρασε στην παρανομία, μπλέκει σε επικίνδυνες περιπέτειες στην πρώτη ταινία της τελευταίας τριλογίας της σειράς.

Διάρκεια: 136′

Κατηγορία:  Περιπέτεια

Οι πειρατές της Καραϊβικής 5 (Η εκδίκηση του Σαλαζάρ)

movie3

Ο καπετάνιος Τζακ Σπάροου ανακαλύπτει τους ανέμους της κακής τύχης να πνέουν ακόμη πιο έντονα, όταν οι θανατηφόροι πειρατές-φαντάσματα οδηγούμενοι από τον παλιό τιμωρό του, τον τρομακτικό Κάπταιν Σαλαζάρ, διαφεύγουν από το τρίγωνο του διαβόλου. Είναι αποφασισμένοι να σκοτώσουν κάθε πειρατή στη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Τζακ Σπάροου. Η μοναδική ελπίδα του καπετάνιου Τζακ να επιβιώσει είναι να αναζητήσει τη θρυλική Τρίαινα του Ποσειδώνα, ένα ισχυρό τεχνούργημα που δίνει στον ιδιοκτήτη του πλήρη έλεγχο των θαλασσών.

Διάρκεια:  153’

Κατηγορία: Δράση /Περιπέτεια

Ο καλύτερος φίλος μου

movie4

Η ταινία ακολουθεί τη συγκινητική κι εκπληκτική ιστορία ενός αφοσιωμένου σκύλου, ο οποίος  βρίσκει το νόημα της ύπαρξής του μέσα από τις ζωές των ανθρώπων με τους οποίους συνδέεται, μαθαίνοντάς τους να γελάνε και να αγαπάνε.

Διάρκεια:  120’

Κατηγορία: Φαντασία/ Δραματική

Αναστασία Πατσιόλη

B3

Σχολιάστε

Top