Αμερικάνικες Σειρές Που Ενδιαφέρουν Τους Έφηβους

ΑΠΟ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΔΑΝΑΗ-ΜΑΡΙΑ - Φεβ• 22•18

TeenWolf: Η σειρά βασίζεται σε μία ιστορία του νεαρού Scott McCall. Μιά νύχτα που περπατούσε teen wolfστο δάσος, του επιτέθηκε ένας λυκάνθρωπος. Κατάφερε και την γλίτωσε με μόνο ένα δάγκωμα στο πλευρό, αλλά αργότερα θα αρχίσει να παρατηρεί κάποιες αλλαγές στον εαυτό του.

Ηθοποιοί: Arden Cho, Dylan O’Brien, Dylan Sprayberry, Holland Roden, Ian Bohen, Linden Ashby, Shelley Hennig, Tyler Posey.

 

vampire diariesVampireDiaries: Η Έλενα (Nina Dobrev) μένει ορφανή μετά από τροχαίο και μένει πλέον με τον αδερφο της και την θεία τους στη μικρή πόλη Mystic Falls. Πρώτη μέρα στο σχολείο και γνωρίζεται με το βαμπίρι Στεφάν (Paul Wesley) και αναπτύσσεται μεταξύ τους μια ιδιαίτερη σχέση. Ο Στεφάν δεν είναι ο μόνος αθάνατος στο χωριό. Ανακαλύπτει ότι έχει έρθει και ο αδερφός του ο Ντέημον (Ian Somerhalder), με τον οποίον είχαν να τα πούνε πολλά χρόνια, τα δύο αδέρφια διεκδηκησαν την ίδια κοπέλα-βρυκόλακα πριν 150 χρόνια.Σήμερα επιστρέφουν και διεκδηκούν μία κοπέλα που είναι απόγονος(κατα μία έννοια)της πρώην τους.
Ηθοποιοί: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder.

 

 

StrangerThings: Η ιστορία εξελίσσεται το 1980 στην Indiana των Ηνωμένων Πολιτειών, εκεί όπου ένα νεαρό αγόstranger thingsρι εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει κανένα ίχνος πίσω του. Καθώς η οικογένεια, οι φίλοι και η αστυνομία ψάχνουν για απαντήσεις, εισέρχονται σε ένα εξωπραγματικό μυστήριο που περιλαμβάνει άκρως απόρρητα κυβερνητικά πειράματα, τρομακτικές υπερφυσικές δυνάμεις και ένα πολύ περίεργο μικρό κορίτσι.

Ηθοποιοί: Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard.

 

pretty little liarsPrettyLittleLiars: Σε αντίθεση με τα βιβλία, η σειρά δείχνει τη ζωή των τεσσάρων κοριτσιών ένα χρόνο μετά την εξαφάνιση της φίλης τους Alison. Όταν αρχίζουν να λαμβάνουν τα μηνύματα θεωρούν πως πίσω από την «A» κρύβεται η ίδια η Alison. Σύντομα όμως ανακαλύπτουν το πτώμα της και έτσι τα κορίτσια συνειδητοποιούν οτι κάποιος άλλος γνωρίζει όλα τα μυστικά τους, ακόμα και αυτά που είχαν καταφέρει να κρύψουν για πολύ καιρό και γνώριζε μόνο η Alison.

Ηθοποιοί: Ashley Benson, Ian Harding, Laura Leighton, Lucy Hale, Sasha Pieterse, Shay Mitchell, Troian Bellisario.

 

Riverdale: Το επερχόμενο τηλεοπτικό δράμα ακολουθεί τον Άρτσι (Κέι Τζέι Άπα), την Μπέτι, τη Βερόνικα,river dale τον Ρέτζι και όλους τους αγαπημένους χαρακτήρες του εμβληματικού κόμικ του 1940, οι οποίοι όταν επιστρέψουν στο λύκειο, θα αντιμετωπίσουν μια μυστηριωδη δολοφονία. Το Riverdale, σύμφωνα με τους συντελεστές της σειράς, είναι λίγο πιο σκοτεινό, περίεργο και περίπλοκο από τα κόμικ. Μάλιστα ο Σακάσα είχε δηλώσει στο Comic-Con του Σαν Ντιέγκο ότι, μπορεί να δούμε στη σειρά και υπερφυσικά στοιχεία από τα κόμικ «Afterlife with Archie» που περιέχουν αποκάλυψη των ζόμπι. Ενώ παρομοιάζει το Riverdale με το Twin Peaks. Το σενάριο της σειράς υπογράφει ο Ρομπέρτο Άγκιουρι-Σακάσα (Supergirl, Glee), ο οποίος θα αναλάβει και την εκτελεστική παραγωγή, σε συνεργασία με τον Γκρεγκ Μπερλάντι (Green Lantern, Pan), τη Σάρα Σέτερ (Arrow, The Flash) και τον Τζον Γκόλντγουότερ (Archie Comics).

Ηθοποιοί: K.J. Apa, Lili Reinhart, Camila Mendes, Luke Perry, Cole Sprouse, Marisol Nichols, Madelaine Petsch, Ashleigh Murray κ.α.

Πηγές: https://tainiomania.ucoz.com/load/seir/21

Δανάη Παναγιώτου A5, Χρύσα Τσικάρη B5

Σχολιάστε

Top