Ο θάνατος είναι ο ίδιος παντού. Και στη θάλασσα και στην ξηρά. Και στη Μεσόγειο και στο Παρίσι.

ΑΠΟ: 5ο ΛΥΚΕΙΟ ΝΙΚΑΙΑΣ - Μαρ• 27•16
Ο θάνατος είναι ο ίδιος παντού. Και στη θάλασσα και στην ξηρά. Και στη Μεσόγειο και στο Παρίσι.

Ο θάνατος μεταφέρθηκε από τα νερά της Μεσογείου και του Αιγαίου Πελάγους στην καρδιά της Ευρώπης. Απλά οι δεκάδες που πνίγονται καθημερινά γνώρισαν τη φρίκη αυτών των ψυχοπαθών που στο όνομα του θεού  τους σκοτώνουν ή στο όνομα της δημοκρατίας και της ισορροπίας βομβαρδίζουν κατοικημένες περιοχές πολύ νωρίτερα από τα θύματα στη Γαλλία.

Ο θάνατος είναι παντού θάνατος.

Οι πολιτισμένοι λαοί εκπαίδευσαν τους  τζιχαντιστές για να προστατέψουν τα συμφέροντά τους όμως στράφηκαν  τελικά και εναντίον τους.

Όποιος πίστευε ότι δεν θα ερχόταν κάποια στιγμή και η ώρα της Ευρώπης να ζήσει τη δική της 11η Σεπτεμβρίου ήταν πολύ αφελής.

Για όσο διάστημα οι ανεπτυγμένες χώρες επεμβαίνουν στα εσωτερικά των λαών η μισαλλοδοξία θα παραμονεύει .

Τα βίντεο με τους τελετουργικούς αποκεφαλισμούς δυτικών από τους ισλαμιστές μαχητές του Ιερού Πολέμου (τζιχαντιστές) έφεραν σε πρώτο πλάνο μία εφιαλτική πραγματικότητα που μέχρι τότε η Δύση σχεδόν έκανε πως δεν βλέπει. Και είναι ακριβώς η ανοχή των ΗΠΑ και της Ευρώπης που επέτρεψε σε μία οργάνωση να θέσει υπό τον έλεγχό της ένα μεγάλο τμήμα του Ιράκ και της Συρίας και να φθάσει σε τρομοκρατικές πράξεις(παρέχοντας πολλές φορές ακόμη και τον εξοπλισμό της).

Δεκαπέντε χρόνια μετά την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και την έναρξη της εκστρατείας του προέδρου Μπους για την αναμόρφωση της Μέσης Ανατολής, τα γεγονότα αποδεικνύουν ότι η δυτική στρατιωτική επέμβαση ειδικά στο Ιράκ άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Η περιοχή όχι μόνο δεν έκανε βήματα προς τον εκδυτικισμό, όπως πίστευαν οι νεοσυντηρητικοί, αλλά μετατρέπεται ολοένα και περισσότερο σε κατεστραμμένη γη .

Όλοι εμείς θα πρέπει να μείνουμε ψύχραιμοι και να μη φοβηθούμε. Να μην κλείσουμε τα σύνορά μας, να μην κλείσουμε τα σπίτια μας , να μην κλείσουμε τις καρδιές μας , να μην κυριαρχήσει η μισαλλοδοξία και ο φανατισμός.

Καμία θρησκεία δεν διδάσκει τη δολοφονία του άλλου  , καμία θρησκεία- ούτε ο χριστιανισμός ούτε ο ισλαμισμός-  διδάσκει τη μισαλλοδοξία.

Οι ακραίες τρομοκρατικές πράξεις είναι πράξεις που συνυφαίνονται με τα ιμπεριαλιστικά σχέδια των αναπτυγμένων χωρών καθώς η δράση πάντα φέρνει αντίδραση…

 Ιωαννίδου Πελαγία , Μαυρομμάτη  Ελευθερία-Α5

Σχολιάστε

Top