«Μάη μου χρυσομάη μου με τις περίσσιες χάρες
με στέφανα μαγιάτικα μ” όμορφα τριαντάφυλλα.»
Την δεύτερη Κυριακή του Μάη γιορτάζουν, σε όλο τον κόσμο, οι Μανούλες, κι εμείς δεν θα μπορούσαμε να τις ξεχάσουμε. Στις 8 Μαΐου, θα γιορτάσουμε στο σχολείο τη γιορτή της Μητέρας, μια γιορτή, γεμάτη συναίσθημα, ευγνωμοσύνη και τρυφερότητα.
Το Μάιο έχουμε προγραμματίσει, να μας μιλήσει για την προστασία του Περιβάλλοντος αλλά και την προστασία από τους σεισμούς, πρώην ανώτερος υπάλληλος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Στα πλαίσια του προγράμματος, Ομαλής Μετάβασης στο Δημοτικό, θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη σε κοντινό Δημοτικό σχολείο.
Σας ενημερώνουμε ότι το μήνα Μάιο θα παρακολουθήσουμε τις εξής παραστάσεις:
στις 5 / 5 / 2026 – θα παρακολουθήσουμε από τον θίασο Μαγικό Πεφταστέρι την παράσταση: » Ψάχνοντας τις Νότες»
στις 18 / 5 / 2026 – θα παρακολουθήσουμε από τον θίασο Μαγικό Πεφταστέρι την παράσταση: » Απόδραση στο χαμένο νησί » (ΔΩΡΕΑΝ )
στις 27 / 5 / 2026 – θα παρακολουθήσουμε από την FLUX FOR ART την βιωματική θεατρική παράσταση: «ΠΛΑΝΗΤΗΣ- SOS: Η αποστολή των πουλιών»

