8η Αγωνιστική

ΑΠΟ: ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΜΠΙΖΑΝΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Δεκ• 06•13

Με ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο γήπεδο της Αμπελιάς άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στον Β’ όμιλο της Γ’ ερασιτεχνικής. Σαράντα λεπτά χρειάστηκαν για τον γηπεδούχο Πύρρο Μπιζανίου να κερδίσει τον Π.Α.Ο Ιωαννίνων με 3-0, μια σημαντική νίκη ,για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Όλα τα γκολ μπήκαν στο πρώτο ημίχρονο όταν οι παίχτες του Πύρρου έκαναν ό,τι ήθελαν… στον αγωνιστικό χώρο και στην κυριολεξία «χόρευαν» στη βροχή.
Μόλις στο 4′ ο Βράκας με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 27′ ο Παπαδόπουλος έβγαλε ωραία την ασίστ στον Βράκα κι αυτός με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο «Γ» της εστίας του Γκιόκα, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Στο 40′ έπειτα από ασίστ του Παπαδόπουλου και ιδανικό τελείωμα της φάσης από τον Πριάβαλη Χρ. ο δείκτης του σκορ ανέβηκε στο 3-0.Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πύρρος έκανε συντήρηση δυνάμεων, αυτό ωστόσο δεν τον εμπόδισε να βγει δύο φορές με αξιώσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων, καμία από τις ευκαιρίες αυτές ωστόσο δεν μετουσιώθηκε σε γκολ κι έτσι το 3-0 παρέμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης. Παράλληλα αρκετοί ήταν και οι φίλαθλοι που αψήφησαν το τσουχτερό κρύο και παρευρέθηκαν στο γήπεδο της Αμπελιάς, προκειμένου να ενισχύσουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Πύρρου Μπιζανίου.
Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Ντάρας (Πεχλεβανούδης-Μπόσιας).
Το Διοικητικό συμβούλιο, ο προπονητής και οι παίκτες του Πύρρου Μπιζανίου ευχαριστούν όλους τους φίλους της ομάδας, που αψήφησαν την βροχή και έδωσαν για άλλη μια φορά βροντερό παρόν.

Πύρρος Μπιζανίου: Βλάχος, Λιόντος (83′ Πανούσης), Χήτας, Κύρκος, Βαρζώκας, Βράκας, Πριάβαλης Α.(49′ Κολιός), Κωστής Δ.(75′ Κροκίδης), Παπαδόπουλος, Πριάβαλης Χ., Κωστής Ν.
Π.Α.Ο. Ιωαννίνων: Γκιόκας, Νικολός, Μάμαλης, Καρατζένης, Ντάσιος, Ξαξίρης, Σίδερης, Μεντή, Ζώης, Σίντος, Χαρίτος

Σχολιάστε

Top