ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΖΩΑ

Κατά τη γνώμη μου  τα ζώα είναι οι πιο καλοί φίλοι του ανθρώπου, επίσης και οι πιο πιστοί. Πολλοί  θα ρωτήσουν γιατί τα ζώα
θεωρούνται οι καλύτεροι φίλοι μας; Αυτό το ερώτημα είναι εύκολο να απαντηθεί.
Τα ζώα είναι ο μοναδικός φίλος που δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ και πάντα θα μας προστατεύει, όπως κι εμείς αυτό. Ένα ζώο, για παράδειγμα το κατοικίδιο μας, είναι πάντα στο πλάι μας και μας δείχνει όλη την αγάπη του και για αυτό ποτέ  δεν θα νιώσουμε μοναξιά. Επιπλέον, αν έχεις πολλές δραστηριότητες , είσαι πιεσμένος και θέλεις να μιλήσεις σε κάποιον, το ζωάκι σου είναι η λύση. Γιατί αυτό θα σε ακούσει, θα σε καταλάβει, θα σε αγκαλιάσει και θα σε κάνει να γελάσεις, όπως κάνουν οι πραγματικοί φίλοι, οι αληθινοί. Υπάρχουν όμως και πολλοί  άνθρωποι που φέρονται άσχημα στα ζώα τους. Αρκετοί τα χρησιμοποιούν, για να μαζεύουν χρήματα και άλλοι τα κακοποιούν . Τα ζώα όμως ποτέ δεν σταματούν να έχουν αυτή την φιλική σχέση με τους ιδιοκτήτες τους  ακόμα και όταν αυτοί τα εκμεταλλεύονται . Πιστεύω, πως αυτό πρέπει να σταματήσει , γιατί στο τέλος…. εμείς οι άνθρωποι καταλήγουμε να είμαστε τα ΖΩΑ!!!!
Σε αυτή την σχέση, ανθρώπου – ζώου, δεν μπορεί κανένας να περιγράψει όλα τα συναισθήματα που νιώθει!!!!! Είναι απλά απερίγραπτα!!!!!

 

ΖΩΓΡΑΦΙΑ

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης