ΤΟΠ 5 ελληνικές σειρές

στο παρά πέντε

Ακολουθεί μία λίστα με τις 5 καλύτερες κωμικές σειρές της ελληνικής τηλεόρασης:

5) Οι Απαράδεκτοι

οι απαράδεκτοι

Οι «Απαράδεκτοι» είναι μία σειρά της Δήμητρας Παπαδοπούλου που προβλήθηκε για πρώτη φορά στην τηλεόραση το 1991. Πρωταγωνιστές είναι η ίδια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Μπέζος και ο Βλάσης Μπονάτσος.

 

4) Ευτυχισμένοι μαζί

ευτυχισμένοι μαζί

Η σειρά Ευτυχισμένοι μαζί προβαλλόταν από το 2007-2009 και αποτελείται από 60 επεισόδια. Τα γεγονότα περιστρέφονται γύρω από την οικογένεια ενός χήρου πατέρα τριών αγοριών  που παντρεύεται τη χωρισμένη μητέρα δύο κοριτσιών. Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Μπέζος, Κατερίνα Λέχου, Ιωάννα Πηλιχού, Εύη Δαέλη, Σάββας Σαλίπας, Άρης Τσάπης και Πέτρος Μπουσουλόπουλος

 

3) Σαββατογεννημένες

σαββατογεννημένες

Οι «Σαββατογεννημένες» είναι μια σειρά με σενάριο γραμμένο από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Στην ιστορία ο Σάββας(Σάκης Μπουλάς) κερδίζει 7.500.000 ευρώ και όταν το μαθαίνει γίνεται ένα τροχαίο και παθαίνει αμνησία. Όταν το ανακαλύπτουν οι πρώην γυναίκες του (Ράνια Σχίζα, Κατιάνα Μπαλανίκα, Ελένη Ράντου) αναλαμβάνουν να τον φροντίσουν με σκοπό να βρουν το δελτίο και να εισπράξουν τα χρήματα. Στην πορεία, όμως, συναντάνε πολλά εμπόδια και μέσα από διάφορες δυσκολίες έρχονται πιο κοντά και γίνονται πολύ καλές φίλες. Προβλήθηκε το 2003-2004

 

2) Κωνσταντίνου και Ελένης

κωνσταντίνου και ελένης

Η σειρά Κωνσταντίνου και Ελένης προβλήθηκε πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το 1998-2000 και παίζεται ακόμα και σήμερα. Η σειρά διαδραματίζεται στο Μαρούσι, όπου σε ένα νεοκλασικό σπίτι συγκατοικούν δύο τελείως αντίθετοι χαρακτήρες, ο Κωνσταντίνος Κατακουζηνός (Χάρης Ρώμας) και η Ελένη Βλαχάκη (Ελένη Ράντου).Ο θείος του Κωνσταντίνου, στον οποίο ανήκε το σπίτι, άφησε δύο διαθήκες πριν το θάνατό του, από τις οποίες η μία κληροδοτούσε το σπίτι στον Κωνσταντίνο και η άλλη στην Ελένη. Επειδή ήταν άγνωστο το ποια ήταν η πιο πρόσφατη άρα και η έγκυρη, εφόσον θα αναιρούσε την προηγούμενη, το σπίτι δεν γινόταν να το έχει στην κατοχή του ούτε ο Κωνσταντίνος, ούτε η Ελένη. Στην αντιθετική σχέση τους, θεμελιώνονται τα επεισόδια της σειράς.

 1) Στο παρά πέντε

στο παρά πέντε

«Στο παρά πέντε» είναι σειρά γραμμένη από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Προβλήθηκε πρώτη φορά από το 2005 μέχρι το 2007. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από τους πέντε βασικούς ήρωες, τη Ζουμπουλία Αμπατζίδου (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου), τη Ντάλια Χατζιαλεξάνδρου (Σμαράγδα Καρύδη), τον Σπύρο Δελόγλου (Γιώργος Καπουτζίδης), το Φώτη Βουλινό (Αργύρης Αγγέλου) και την Αγγέλα Ιωακιμίδου (Αγγελική Λάμπρη), οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους, μέχρι που μπαίνουν στο ίδιο ασανσέρ φεύγοντας από ένα ξενοδοχείο που βρίσκονταν ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Στο ίδιο ασανσέρ μπαίνει και ο υπουργός Ευάγγελος Σταυριανίδης, ο οποίος έχει πολλά στοιχεία για ένα έγκλημα που διαπράχθηκε πριν από τριάντα χρόνια στη Θεσσαλονίκη. Ένας από τους ενόχους για αυτό το έγκλημα δηλητηριάζει το ποτό του υπουργού, με αποτέλεσμα να πεθάνει μέσα στο ασανσέρ αναθέτοντας στους πέντε ήρωες να τελειώσουν το έργο του ξεσκεπάζοντας τους ενόχους για το έγκλημα στη Θεσσαλονίκη.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης