Top 5 PS5 games

ps5-pre-order-header

5. Marvel’s Spider-Man: Miles Morales

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales είναι συνέχεια του Marvel’s Spider-Man το οποίο ακολουθεί Miles Morales, ένας άλλος ήρωας ο ποίος βρήκε επίσης τον εαυτό του τσιμπημένο από μία γενετικά εξελιγμένη αράχνη δίνοντας του παρόμοιες δυνάμεις σαν αυτές του Peter Parker.

4. Elden Ring

Είναι ένα open-world παιχνίδι που ακολουθεί την σειρά Dark Souls, Elden Ring είναι μία ωραία εμπειρία. Σε αυτό μπορείς να δημιουργήσεις τον δικό σου χαρακτήρα και περιπλανιέσαι στον κόσμο εξερευνώντας τον καθώς ταυτόχρονα ακολουθείς και την πλοκή του παιχνιδίου

3. Deathloop

Το Deathloop είναι ένα παιχνίδι στο οποίο βρίσκεις τα στοιχεία για να συμπληρώσεις το «παζλ δολοφονίας» στο οποίο είναι βασισμένο το παιχνίδι.

2. Demon’s Souls

Το Demon’s Souls ήταν ένα από τα πιο  διασκεδαστικά και προκλητικά παιχνίδια του Ps3. Τώρα κάνει την επιστροφή του πιο ανανεωμένο από ποτέ με καλύτερα γραφικά και πλοκή.

1. Ratchet & Clank: Rift Apart

Το Ratchet & Clank: Rift Apart είναι ένα παιχνίδι το οποίο αξιοποιεί όλες τις ικανότητες που διαθέτει το PS5. Ο συνδυασμός χρωμάτων που χρησιμοποιεί είναι μαγευτικός, έχει δύσκολο gameplay και μία υπέροχη ιστορία.

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης