Φωτογραφική επίσκεψη στο Φράγμα Αποσελέμη και στα χωριά Αβδού και Ποταμιές

ΡΑΦΑΗΛΙΑ

ΡΑΦΑΗΛΙΑ

- Καλημέρα, Θανάση. Τι κάνεις;
- Γεια σου, Αντωνία! Όλα μια χαρά!
- Για ποιο θέμα θα μιλήσουμε σήμερα;
- Σήμερα, λοιπόν, φίλοι μας θα σας μιλήσουμε για την εκπαιδευτική μας επίσκεψη στο Αβδού, στο Φράγμα Αποσελέμη και στο χωριό Ποταμιές.
- Καταπληκτική ιδέα! Θα ξεκινήσω εγώ…
Μία μέρα του Δεκεμβρίου, μία ηλιόλουστη Παρασκευή συγκεκριμένα, όλη η φωτογραφική ομάδα, μαζί με τις συνοδούς μας, τις εκπαιδευτικούς κ.Σαϊτάκη και κ. Πουλορίνη, ξεκινήσαμε την φωτογραφική μας εξόρμηση.

φράγμα

Πρώτος σταθμός ήταν το Φράγμα Αποσελέμη. Εκεί βγάλαμε πολύ όμορφες λήψεις, μιας και το νερό είχε πολύ ωραία αντανάκλαση και το τοπίο ήταν αρκετά ωραίο και ιδιαίτερο.

Στην συνέχεια μεταβήκαμε στο Αβδού, ένα παραδοσιακό χωριό με πολύ ωραία σπίτια. Αυτό που μας εντυπωσίασε περισσότερο ήταν οι ιδιαίτερες πινακίδες που υπάρχουν έξω από κάθε μαγαζί και αναφέρονται στα επαγγέλματα των κατοίκων. Καταφέραμε κι από εκεί να τραβήξουμε  πανέμορφες φωτογραφίες, ενώ στη συνέχεια μεταβήκαμε στον υπέροχο, εξωτερικό χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου, όπου κάναμε πικ – νικ με τα φαγητά που οι ίδιοι είχαμε ετοιμάσει.

Avdou1

- Δεν ήταν τέλεια, εκεί;

- Πραγματικά, ήταν υπέροχα.

Αφού ολοκληρώσαμε το γεύμα μας μπήκαμε ξανά στο λεωφορείο και πήγαμε στο χωριό Ποταμιές, όπου αφού κάναμε μία σύντομη βόλτα, καθίσαμε σε ένα πανέμορφο ξύλινο τραπέζι, όπου φάγαμε τα γλυκάκια μας και είπαμε πολλά αστεία!

- Μου άρεσε πολύ, Τόνια.

- Κι εμένα Θανάση. Να το ξανακάνουμε!

 

Κάντε το πρώτο σχόλιο

Υποβολή απάντησης