ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΑ!

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΑΣ ΗΡΘΑΝ ΠΡΩΤΑ_2Το σχολείο μας έγινε για άλλη μια περήφανο! Στις 24 Μαΐου, στον Πολύγυρο, η ομάδα ποδοσφαίρου των κοριτσιών μας έπαιξε στον  τελικό με την ομάδα του Γυμνασίου Ιερισσού και κατέκτησε το σχολικό Πρωτάθλημα του Νομού  Χαλκιδικής! Το τελικό σκορ ήταν 1-0. Ευχαριστούμε ολόψυχα τα κορίτσια μας:

  1. Βιλαζεροπούλου Αφροδίτη (Γ1)
  2. Δογγούλη Κωνσταντίνα (Γ1)
  3. Μπίμπα Ιόλη (Γ2)
  4. Μωυσίδη Μελίνα-Ειρήνη (Γ2)
  5. Νότο Μαρίνα (Γ2)
  6. Νικηφόροβα Αναστασία (Γ3)
  7. Κατίκη Ιωάννα (Γ1)

Η Σεβαστή μίλησε με κάποιες από τις παίκτριες και με την κυρία Μαλλιαρού (προπονήτρια και συνοδό τους).

-        Περιγράψτε μας με λίγα λόγια το παιχνίδι. Ποιες ήταν οι χειρότερες και ποιες οι καλύτερες στιγμές του;

-        Μελίνα: Στην αρχή του παιχνιδιού είχαμε αρκετό άγχος, όμως κατά βάθος είχαμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Κατά τη γνώμη μου ο αγώνας δεν ήταν επιθετικός, αλλά υπήρχε μια φιλική ατμόσφαιρα. Η καλύτερη στιγμή ήταν όταν βάλαμε το γκολ στο πέναλντι, ενώ κακές στιγμές  ήταν –κατά τη γνώμη μου- οι πολλές ευκαιρίες που είχαμε να βάλουμε γκολ και τις χάσαμε ..!

-        Ποιο ήταν το σκορ  και ποιες έβαλαν τα γκολ;

-        Ιωάννα: Το ματς έληξε 1-0 για το Γυμνάσιό μας. Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες να αυξήσουμε το σκορ, αλλά, όπως είπε η Μελίνα δεν είχαμε την τύχη και τη ευστοχία να σκοράρουμε. Το νικητήριο γκολ ήταν της Αφροδίτης Βιλαζεροπούλου (Γ1). Μπήκε στα πέναλτι, μετά από πολλές προσπάθειες, γιατί ούτε εμείς ούτε η αντίπαλη ομάδα σκοράραμε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

-        Θεωρείτε ότι ήταν παίξατε ένα καλό παιχνίδι; Θα το κατατάσσατε ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια σας;

-        Αφροδίτη: Πιστεύω πως δεν ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας, αλλά είμαστε ευχαριστημένες! Ήμασταν κουρασμένες από τις πολύωρες μετακινήσεις σε μια περίοδο εξετάσεων (εντός και εκτός σχολείου) και έτσι είμαστε απολύτως ικανοποιημένες από το αποτέλεσμα!  

-        Πώς αισθάνεστε μετά από αυτή τη νίκη;

-        Ιόλη: Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενες που τιμήσαμε για άλλη μια φορά το όνομα του σχολείου μας. Είμαστε και πιστεύουμε πως θα παραμείνουμε αήτητες, και είμαστε περήφανες που μας δόθηκε η ευκαιρία να συνεχίσουμε την παράδοση του σχολείου μας στο γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου!

-        Κυρία Μαλλιαρού, εσείς είστε ευχαριστημένη από την απόδοση των κοριτσιών;

-        Ναι, είμαι απολύτως ευχαριστημένη, τα κορίτσια έπαιξαν πολύ καλά. Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, θα ήταν διαφορετικό, αν οι ευκαιρίες που είχαμε μπορούσαν να γίνουν γκολ. Παρόλα αυτά, δεν παύουν να είναι όλες τους απίθανες παίκτριες.

-        Ήταν έκπληξη για σας ότι πήραν το πρωτάθλημα ή το περιμένατε;

-        Όχι, δεν ήταν, γιατί ξέρω τις δυνατότητές τους και δεν περίμενα τίποτε λιγότερο. Άξιζαν το κύπελλο.

-        Θεωρείτε ότι το τελικό αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό αν τα κορίτσια στην ομάδα μας δεν ήταν τόσο δεμένα μεταξύ τους;

-        Ασφαλώς! Τα κορίτσια είναι φίλες και για το λόγο αυτό συνεργάζονται τόσο καλά. Είναι η ζωντανή απόδειξη ότι η αλληλεγγύη και η ομαδικότητα φέρνουν πάντα τη νίκη!

Συνέντευξη: Σεβαστή Τσιρκούδη (Γ3)

Σχολιάστε

Top